Конкурс "Къща на годината" - категория "Обществен интериор 2021"

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/11517252 www.24chasa.bg
ЯНУАРИ/ФЕВРУАРИ - "Наистина като "у дома"

Тази година списание "Идеален дом" навършва 26 години и за 26-и път организира конкурса "Къща на годината". По традиция ще отличим най-добрите, благодарение на професионално жури.

В конкурса участват 41 проекта, които сме публикували през 2021 година на страниците на списанието. Разделени са в 5 категории: "Апартаменти", "Еднофамилни къщи", "Малкото жилище", "Обществен интериор", "Студентски проект".
Ето кои са 6-те номинации в категория "Обществен интериор".

ЯНУАРИ/ФЕВРУАРИ - "Наистина като "у дома", автори Мими Фъркова, арх. Владислав Коларов, арх. Антони Димитров

Проектът е удостоен с наградата Big See Award 2020 в категория "Работна среда". Пространството предсталява иновативно средище на хора с общи интереси в сферата на здравословния начин на живот. Желанието е така да се пазят народните традиции в българските занаяти, което ярко е отразено в интериора.

ЮНИ/ЮЛИ - "Хармония с природата в "Белчински извор", автор "Ателие 360" ЕООД

Бутиковият СПА хотел "Белчински извор" се намира на 50 км от София и интериорът му се отличава с лукс и оригинални дизайнерски решения. Топли дървени обшивки, приглушено индиректно осветление, естествени материали - това са само част от нещата, които са устойчиви във времето и дават усещане за хармония с природата.

ЮНИ/ЮЛИ - "С бабино меню и домашна атмосфера посреща ресторант "Петрус", автор арх. Филип Ел Хадад

Промяната в интериора на този ресторант започва от идеята за пребоядисване и освежаване на един от салоните. Но след сериозно обмисляне собственикът се решава на голямо преустройство, а след него пространството вече грее в напълно нов вид.

АВГУСТ/СЕПТЕМВРИ - Всичко за интериора във Fine Design, автор Fine Design

Проектът е за новия офис на интериорното студио, който е и шоурум. Подредените различни кътове представят аспектите на работата на Fine Design, демонстрирайки впечатляващ прочит на съвременния стил.

ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ - "5 разноцветни блока в логистичен център", автори проф. д-р арх. Калин Тихолов, доц. д-р арх. Елица Иванова и арх. Ради Захариев

Това е един от най-новите големи логистични комплекси в София, който отвори врати през 2021 година. С внушителните си мащаби и оригиналната си архитектура и интериор той е безспорен успех на проектантския екип. Проектът се простира на почти 11 000 квадратни метра.

НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ - "Черна нишка в офиса", автори арх. Мина Колева и арх. Петко Колев

НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ -
НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ - "Черна нишка в офиса"

Собствениците на агенция за имоти намират идеално място за новия си офис на крачка от НДК. Помещението не е голямо, но е в състояние за тотален ремонт, след като известно време е играло нелеката роля на бирария. Затова се налага пълно обновление.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Злополука е претърпяла дъщерята на президента Дарина Радева, видяха загрижените топпапараци на "България Днес". Красавицата се разходи до НАТФИЗ в столицата, за да се срещне с приятели, въпреки превързаната й ръка. В топлите пролетни дни тя заложи на небрежен стил и младежка класика - дънки с потник и кецове

Дружеска засечка на тротоара зарадва актьорите Камен Воденичаров и Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото. Двамата радушно се поздравиха, размениха приятелски думи и отпрашиха с широки усмивки след приятния лаф по задачи. Снимки: "България

Бригадир Аспарухов провери обстановката около столично заведение, видяха незабележимите папараци на "България Днес". Бившият разузнавач показа, че все още е в играта, след като няколко пъти обиколи един и същ периметър, оглеждайки всеки един детайл. Снимки: България