Бойко Борисов: Ако покажем всичко, направено от ГЕРБ в Пазарджик, ще се изпечем на жегата (Видео)

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/11934985 www.24chasa.bg
Бойко Борисов беше придружен от Тодор Попов и Екатерина Захариева.

- Лидерът на ГЕРБ инспектира игрище, спортна зала и басейн в града 

- В момента става едно чудовищно купуване на гласове, но не по 40, 50, а по 10 хиляди гласа, каза той

- Моят личен живот може да е на показ, а техният не може - защото се семейни, възмути се той

- За една година строшиха старите магистрали, отбеляза Борисов

- Първото, в което ГЕРБ щял да инвестира са църквите, манастирите и джамиите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в красивата зона на здравето в Пазарджик. Заедно с кмета Тодор Попов проверяват състоянието на спортни обекти, които са построени и по време на неговото управление.

Той видя и снимков материал колко са големи разликите от преди и сега на игрището, спортната зала и плувен басейн в града. Тук се провеждат всички традиционни спортове. В момента те са облагородени, благодарение на средствата, отпуснати от времето на Бойко Борисов като премиер. И кметът, и гражданите на Пазарджик се гордеят със спортната зона на здравето. 

"Ние ако покажем всичко, което сме правили през тези години, не може да почнем събранието. Ще се изпечем на жегата", засмя се лидерът на ГЕРБ.

"Всичко спря. Нищо не се прави вече", обясни кметът на града Тодор Попов. Това е уникална зона, няма такава в България - с два плувни комплекса, със зона за спорт, тоест с два басейна, зона за плаж и парк от 260 дка. Тук има възможности за безплатно спортуване за деца, считам, че това е правилната политика, каза Тодор Попов.

Бойко Борисов си спомни откриването на другия парк в центъра при фонтаните. "Спомняш ли си, че тогава се шегуваха, че това е ваната на кмета", каза той на Попов...."Ваната на кмета, банята на кмета - абе градските легенди трябва да се подържат. Иначе става скучно", пошегува се Тодор Попов. При нас девиза е "Умри и дай антифа. Нещо, което не се е случило, значи то се е случило".

В Пазарджик е спряно Околовръстното. "Комитова ни го спря", оплака се градоначалникът на Борисов. Преди да е финализирана процедурата за изпълнител на строежа, Комитова издаде заповед за спиране на дейностите.

"Пазарджик и областта имаме афинитет и чувство на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал винаги своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура. Ще подкрепим на местните избори пак ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка "Калинка с розови чорапи". Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5 - 6 човека сложиха отпечатък на образованите хора ", каза при откриването на срещата кметът на града Тодор Попов.

Действията на Кирил Петков са аматьорски, но нито крачка назад от изгонването на руските дипломати. Обратното е капитулация и отказ от суверенитет. Нотата и ултиматумът на Митрофанова са обидни.

"Притеснява се, че като че ли това да имаш опит, стана лошо. ОТ ПП критикуват, че ГЕРБ знаят как да се случват нещата. ПП - добре ли е в момента - от година и половина всичко да е хаос. Надявам се, че хората най-после ще осъзнаят, че тези, които се представят за месии, не носят нищо добро за България", обърна се към събралото се мнозинство Екатерина Захариева.

"Всеки ден на всеки един от нас ни бъркат в джоба - през тока, през кашкавала, през салама. На руския нефт цената не е мръднала, акцизът - също. 3,5 млн. л консумираме на ден. Това са 13 млн. лв. Лъжат, че са вдигнали доходите на пенсионерите. Ами той Румен Гечев ги вдигна - 3000 лв. Не е важно колко са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Ние обедняваме два пъти по-бързо отколкото ЕС", каза Делян Добрев.

"Но благодарение на нас успяхме да приемем що-годе добър бюджет. Защитихме общините, полицаите, лекари. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха училища, детски градини, пътища, ремонти. За една година строшиха старите магистрали", обърна се към гражданите Борисов.

"Това ново мнозинство успя да защити позицията на страната, въпреки дилетантското им поведение. Всички говорят срещу нас, така разбират демокрацията.

На скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана. Как търгуват газа в момента? Ако щете темата Русия. Първият ден Петков каза "Аз съм", на втория "Генчовска". Кирил Петков е в изолация, него го свалиха, не го искат, за да се стигне до там да го сменят.

В момента става едно чудовищно купуване на гласове - но не по 40, 50, а по 10 хил. гласа.

То по тази логика, уважаеми, защо правим избори. Какво значи да го викаш в апартамент, да го плашиш. Рекет и купуване на депутати.

Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли", каза Борисов.

"Не можах да разбера тези хора, които приличат на тях, те ли са. Един журналист да ги беше питал, защото не бива. Моят личен живот може да е на показ, а техният не може - защото са семейни", възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Имаме рафинерия, която може да ползва евтин петрол. Какви са тези 25 стотинки? Те го представиха за свършено. Днес трябва да е направено. Да видим дали е направено. Започвайте разговори - може да се окаже, че седим на злато. Червенобрежкия регион е богат на шистов газ. Поканете всички колеги на разговор. Огромен ресурс имаме. Да видим сега с по-ниското ДДС дали хлябът ще поевтинее. Техните мерки са популистки", обясни Борисов.

Той благодари на хората, че в тази жега са дошли на срещата. И уточни, че се надява агонията да е свършила в идния петък.

Първото, в което ГЕРБ щял да инвестира, е в църквите, манастирите и джамиите.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Пие ли се вино от ритоните и защо те са толкова важни за владетелите? Защо по ритоните има изобразени престъпления и хулигански прояви? Що е то коньопетел? Отговори на тези въпроси и още много любопитни факти дава директорът на РИМ Сливен доц. д-р Николай

Само 1 г. след като роди момиче Любомира Казанова "подарява" сестричка на София  Втора дъщеричка очаква златното момиче Любомира Казанова. Грацията показа наедряло коремче в басейна по време на лятната си семейна почивка, а до нея във водата е първородната й рожба София. Снимката в социалната мрежа е придружена с текст: "Малката ми любов Софи и

Изящна е Виктория Готева не само на екрана, но и извън него, цялата в червено - все едно слиза от комунистическия събор на Бузлуджа. Водещата на новините по Би Ти Ви заложи на огнения цвят и прикова мъжките погледи край НДК с елегантен червен костюм, очертаващ стройната й фигура. "Въоръжена" с червено конче, вероятно против уроки