Знаков пловдивски учител се нуждае от средства за лечение

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/10809614 www.24chasa.bg
Румен Вангелов

Преподавателят в ЕГ Пловдив" напуснал работа, за да обърне внимание на терапията

Кампания за събирането на средства за учителя по математика от ЕГ "Пловдив" Румен Вангелов, който се бори с тежко заболяване, предприеха негови приятели, бивши и настоящи ученици.

На 14 април 2020 г. той е диагностициран с рак на дебелото черво. Опериран е по спешност. След хирургическата интервенция лекарите открили 5 метастази в черния му дроб. Оттогава до преди 2 месеца той успява успешно да спре разрастването им благодарението на здравословния начин на живот, който води. Състоянието му обаче се влошило поради увеличението на метастазите и притискане на жлъчните пътища. Лекарите му отказали операция с мотива, че повече нищо не могат да направят.

За Румен, семейството и приятели му борбата продължила. Успели да осигурят от САЩ специална RIFE машина, която има голям процент успеваемост при борбата с различни видове ракови заболявания.
Вангелов напуснал работата си в ЕГ "Пловдив" преди няколко седмици, за да може изцяло да посвети времето си върху здравето си. Той ще започне лечение в холистичен център "Витарама", където ще изградят специална диета за неговия тип рак, ще практикува йога и медитация.
Всички тези условия са много важни за максималното намаляване на стресовите факторите в живота на Румен и за подсилване на нервната система, които са ключови при борбата с рак.
Минималните помощи, които ще получава от държавата отсега нататък, като безработен няма да покрият необходимите му средства за лекарствата и добавките, които взима.
Приятелите на Румен призовават всички, които могат да му помогнат финансово, да откликнат. Целта е да се съберат достатъчно средства, които да покрият дневните му разходи за 1 година, докато стабилизира здравето си.
Желаещите могат да направят дарение чрез PayPal, като изпратят сумата на vangelovrumen@gmail.com, както и чрез Revolutь, на +359 877 263484.
Средства могат да се изпратят директно по банков път на:
Румен Новаков Вангелов
Банка ДСК
IBAN: BG28STSA93001510020993
BIC: STSABGSF

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Злополука е претърпяла дъщерята на президента Дарина Радева, видяха загрижените топпапараци на "България Днес". Красавицата се разходи до НАТФИЗ в столицата, за да се срещне с приятели, въпреки превързаната й ръка. В топлите пролетни дни тя заложи на небрежен стил и младежка класика - дънки с потник и кецове

Дружеска засечка на тротоара зарадва актьорите Камен Воденичаров и Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото. Двамата радушно се поздравиха, размениха приятелски думи и отпрашиха с широки усмивки след приятния лаф по задачи. Снимки: "България

Бригадир Аспарухов провери обстановката около столично заведение, видяха незабележимите папараци на "България Днес". Бившият разузнавач показа, че все още е в играта, след като няколко пъти обиколи един и същ периметър, оглеждайки всеки един детайл. Снимки: България