Вашето видео в "24 часа" - качете го на новата ни платформа "Благодаря!"

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/9439616 www.24chasa.bg

Преживяхме и научихме много през трудната 2020-а. Едно нещо стана безпощадно ясно - освен ваксина за коронавируса спешно ни е необходима имунизация срещу страха, омразата, недоверието и конспирациите.

И задължително всекидневна употреба на думата “благодарност”.

“24 часа” ви подарява тази възможност - да благодарите на лекар, учител, приятел, родител, на непознат, от когото сте получили добро, подкрепа, помощ, пример.

Запишете с телефона си видео до една минута, или 200 MB, със своето послание и ни го изпратете на https://www.24chasa.bg/myvideos. Чрез сайта 24chasa.bg то ще стигне освен до адресата и до милиони читатели.

Изминалата ужасна година показа, че доброто е заразно, и затова вярваме, че благодарността ще се умножи по много.

Ние благодарим на Вас!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Братя македонци, с юмруци ли ще влезете в Европа

    Братя македонци, с юмруци ли ще влезете в Европа

    Буквално с няколко часа се разминаха две събития в Северна Македония, които на пръв поглед нямат нищо общо. В сряда в град Струмица е бил пребит гражданин с български произход и той се е оплакал в генералното ни консулство в Битоля. А междувременно в четвъртък и петък в Скопие заседава онази комисия
  • Георги Марков

    Георги Марков: С кого ще сменят Бойко? С Мангъра, Христо, Бабикян?

    Тези избори не са шега, че са по време на война. Вече прогнозирах, че Бойко с джипката - СИМВОЛ НА НАПРАВЕНОТО, ще бъде победител. За 5-ти пореден път ще бие БСП, според мен с 5%. Обещах ви в „Прогнозите на Георги Марков“ да кажа какво правителство ни чака: Според мен, ще се играе 2013 г. – победените ще направят правителство