Александър Морфов, независимо от величието ти на режисьор, не заслужаваш да работиш в театър

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/13691345 www.24chasa.bg
Александър Морфов СНИМКА: Фейсбук

"Спомням си като бях дете, че майка ми не я бяха допуснали до някакво събитие, защото не беше партиен член. Нямаше партийна книжка.

Майка ми беше учителка.

Тя го изстрада пред очите ми, но тогава разбрах, че комунистите са жалки същества.

...

Днес един български режисьор от Народния театър е изгонил един български актьор, защото симпатизирал на една партия.

Режисьорът е Александър Морфов. Актьорът е Евгени Будинов- т.нар. "гербаджийски боклук".

...

Две идентични ситуации- укорими, гадни, жалки. И двете имат една цел- да смачкат, да унижат и да пречупят психиката на човека. Да го променят.

Поведението на човека обаче си има логични обяснения. В Уикипедия пише, че бащата на Александър Морфов е бил офицер, а майка му учителка по руски език.
Вече всичко си идва на мястото. Ясно е на какво са го научили и в какво са се провалили като родители. Видимо е с просто око.

Александър Морфов, независимо от величието ти на режисьор, ти не заслужаваш да работиш в театър, а още повече в Народния театър.

Ти олицетворяваш всичко срещу, което се борихме. Ти проповядваш език на омразата. Твоето място не е в Народния театър, а в НКВД.

Сбъркал си си мечтите.

...

Успех, Евгени Будинов / Evgeni Budinov!", това написа Костадин Ангелов в личния си фейсбук профил. 

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Летище София, Терминал 2
Снимка: Архив

    Какво трябва да стане, за да е терминал 2 повече вход, а не изход

    България е добро място за живот и кариера - за това ще бъдат убеждавани българи в Лондон в неделя като част от инициативата Bulgaria wants you. Своеобразен домакин на събитието ще е княз Кирил Сакскобургготски. В днешния глобален свят е трудно да убедиш особено млади и активни хора да не търсят по-добри перспективи на друга точка на планетата
  • Избори .
 СНИМКА: АРХИВ

    "В интерес на Европа е България да има редовно правителство"

    На фона на войната в Украйна едно стабилно управление на България, което се придържа към подписаните договори и към общоевропейските ценности, е много важно за цяла Европа, казват пред ДВ експерти от Германия и България, пише "Дойче Веле". В България отново предстоят предсрочни парламентарни избори. Според едно разпространено мнение сред западните