Само чудо може да намери некорупционна подкрепа за кабинета Василев

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/11967794 www.24chasa.bg
Президентът Румен Радев връчва мандата на Асен Василев миналия петък. СНИМКА: Велислав Николов

Ясно е, че само чудо може да намери некорупционна подкрепа за кабинета Василев.

Но днешното изследване на "Алфа Рисърч" дава оптимизъм - всички партии от управляващата коалиция печелят подкрепа.

Всъщност оптимизмът идва най-вече от факта, че Кирил и Асен са двамата най-популярни политици, а Христо се изкачва веднага след ББ и Корнелия. Обратно - рейтингът на шоумените от Възраждане, ИТН и ГЕРБ пада. Това показва, че хората ценят опитите да се прави нещо позитивно в тази среда.

Имам един съвет към ПП и ДБ.

Освен да се опитате да се явите съвместно на избори. И да не допускате хартиените бюлетини.

Вашият голям шанс е, че никой друг няма какво да предложи на България - защото вече са били във властта и няма как същите хора да бъдат алтернатива. А новите кремълски издънки вече се издъниха в бездарно шоу.

Затова е нужна интензивна пропаганда за всичко добро, което е направило правителството в сравнение със своите предшественици.

С професионални PR.

Трябва да се подготви Бяла Книга, която да се разпространи чрез медиите. И да бъде разказвана в предизборната кампания с клипчета, графики, филмчета - хората гледат и запомнят картинки.

И интензивна и светкавична контрапропаганда на нелепите опити на олигархията да обвини ПП и ДБ във всички свои грехове - с факти и документи.

И да се подготви Черна книга - с всички лъжи и клевети на криминално-клептократичния естаблишмънт. Когато се показват документи - и най-заблудените проглеждат.

Само така ще стигнете самостоятелно до Кота 130. А от това има нужда България.

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Голяма част от медиците не са доволни от парите, които получават, и това ги демотивира.

    Не искаме ли да има лекари в България?

    Да си млад лекар в България, все повече изглежда като тежка орисия, а не като престижна за обществото професия. Защото, първо, е трудно той да си намери работа. Второ, заплатата му често се колебае някъде около 1000 лева, а това отдавна не стига за елементарен стандарт на живот. Да не говорим за инфлацията
  • Христо Иванов от ДБ и Андрей Гюров от ПП разговарят в парламента.

СНИМКА: "24 часа"

    Защо ПП няма да се коалира с ДБ

    ПП ще обявят това, което беше ясно от километри за всеки политически анализатор - че няма да се коалират с ДБ. За да не отхвърлят ad hoc такава вероятност, уж чакаха някакви изследвания, които казаха това, което самите лидери ги сугестираха да кажат: че явявайки се самостоятелно, ПП и ДБ ще имат общо повече мандати