Общо събрание на "Левски" ще се занимава промени в управата

https://www.24plovdiv.bg/sport/article/12727697 www.24chasa.bg

Общо събрание на акционерите в "Левски" ще се проведе на 15 ноември. Събитието и желаната дата са депозирани пред Търговския регистър.

Оттам сбирката е насрочена и трябва да започне в 11 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

При липса на кворум, което може да се случи само ако не присъства мажоритарният собственик Наско Сираков или упълномощен от него човек, събранието на акционерите ще е на 30 ноември от 11 ч.

Това е заявеният дневен ред на общото събрание:

1. Приемане на годишния доклад на Управителния съвет за дейността на дружеството за 2021 година.

2. Приемане на доклад на регистрирания одитор за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2021 година.

3. Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2021 г., проверен и заверен от регистрирания одитор.

4. Приемане на консолидирания годишен финансов отчет на ПФК Левски за 2021 г.

5. Приемане на решение за избор на независим одитор за 2022 г.

6. Приемане на решение за разпределение на печалба на дружеството за 2021 г. и попълване на фонд „Резервен“.

7. Приемане на решение за освобождаване от отговорност за дейността на членовете на Надзорния и Управителния съвет на дружеството, както и на членовете на всички предходни съвети, които до момента не са освободени от отговорност.

8. Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на дружеството.

9. Разни.

Точка 7, която се занима с промени в управата, може да е свързана с искането на треньора Станимир Стоилов от Надзорния съвет да си тръгне Константин Папазов.

Съществува версия и, че тя е в дневния ред заради евентуална смяна на собствеността.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С метро ходи на работа Николай Денков. Бившият образователен министър няма проблеми да се повози на подземната железница, стиснал предварително принтиран документ в ръка. Снимки: България

Голям речен шаран се закачи на въдицата на късметлия, борят го над половин час Невероятна слука споходи риболовец на река Струма в навечерието на големия християнски празник Никулден. Мъжът отива край реката с фина въдица в опит да улови кефали, но на малката му кукичка се закача внушителен шаран. След продължителна борба речният гигант е изваден

След успеха на биографичните си книги Георги Тошев е замислил нов проект. Писателят журналист обикаля из София и не спира да говори по телефона. За финал Тошев се видя със свой приятел. Снимки: България