Елисавета Белобрадова за боя със сина на Костадинов: Политическа пропаганда в училище

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/13636064 www.24chasa.bg
ЕЛИСАВЕТА БЕЛОБРАДОВА

"Основната цел на подобен акт е да опипаме колко може да понесе обществото. Има ли в него въобще някакво желание да защити децата, училището, учебния процес", коментира на страницата си депутатката от "Демократична България" Елисавета Белобрадова. Думите ѝ са във връзка с разказа на Костадин Костадинов, че синът му се е бил със съученици заради подписката за запазване на българския лев.

"На гърба на насилие, умора, чупене на граници се катери безумната кампания на Възраждане.

В държава, в която всичко е позволено, всичко е възможно - това ви казва господин Костадин Костадинов.

Господин Костадин Костадинов ни разказва политически разказ как собственият му син провежда политическа пропаганда в...

Публикувахте от Елисавета Белобрадова в Неделя, 29 януари 2023 г.

Утре ще са вашите деца. Това ви казва. И дори да си седят и да си гледат в небето, някой ще дойде да им набие шамарите", пише още Белобрадова.

По-рано днес Костадинов разказа, че синът му, който е пълнолетен 12-откласник, събирал подписи за референдума, иницииран от баща му, в училище. Негов съученик скъсал една от бланките, а синът на Костадинов почнал да му бие шамари. По-късно двамата участвали в групов бой.

Кремена Кунева от ДБ вече съобщи, че утре ще сезира МОН и образователната комисия в парламента. Белобрадова даде същата заявка.

Белобрадова определи предисторията на боя като "открита политическа пропаганда в училище" и посочи, че тя е в разрез с правилата и морала.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Какво ще стане утре?! звезда Възможни провокации в Печерската лавра Киев гони руските попове - заг. Украйна отнема централния манастирски комплекс от "агентите на Кремъл", свещениците обещават "да воюват" Тежка и напрегната сряда очакват в Киев заради връщането на най-голямата светиня в ръцете на украинската църква

С радостни целувки по бузите приветства колегата си Христо Петков Ани Пападопулу. Двамата се видяха в Народния театър преди представлението на Самуел Финци "Един кон влязъл в бар". Двамата актьори не бяха единствените колеги, дошли на представлението. В публиката бяха още Койна Русева, Снежина Петрова и други актьори

Пролетта дойде и не само дърветата се раззелениха. Знаменитата разследваща журналистка Миролюба Бенатова също надяна зелена премяна и тръгна по задачи. Снимки: България