Строят още две детски площадки в община „Родопи“

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/13137852 www.24chasa.bg
Кметът Павел Михайлов даде старт на строителството.

Община „Родопи” ще изгради две площадки за деца на територията на селата Оризари и Кадиево. Това са поредните съоръжения, които ще бъдат монтирани с финансовата подкрепа на Програма за развитие на селските райони на ДФ „Земеделие“.

След Ягодово, Крумово и Брестник и децата на Оризари и Кадиево ще имат възможност да се радват нa нов кът с разнообразни съоръжения, където ще могат да играят безопасно.

Началото на строителните дейности даде кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов. Предвидено е изграждане на комбинирани детски площадки за деца от 3 до 12 години, доставка и монтаж на оборудването, озеленяване, облагородяване на терена и извършване на рекреационни дейности, както и изграждане на вертикална планировка и електро.

„Целта на инвестицията е да подобри условията на живот и отдих в населените места. Така не само ще задържим младите хора, но идеята е да работим в посока увеличаване на местата, където в селата може да се спортува и хората да прекарват пълноценно свободното си време ”, коментира кметът Павел Михайлов.

Проектът “Изграждане на зони за обществено ползване и отдих на открито в селата Златитрап, Оризари и Кадиево" е на стойност 89 508.58 лева. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Пред съдебната палата в София гъмжеше от любители на животните с плакати и искания за ефективна присъда на Захари Шулев. Много от тях присъстваха и в съдебната зала, където се гледаше мярката на обвиняемият мъчител на кучето Мечо. Съдът не уважи искането на обвиняемият, който остава засега в ареста. Снимка: България

Внимателен пешеходец е Христо Мутафчиев. С помощта на бастун шефът на артистите внимателно се оглежда на всички посоки, преди да пресече улицата. Снимки: България

С "Бентли" се придвижва из София Красьо Черния. Добилият популярност преди години мъж очевидно се справя повече от добре в бизнеса и може да си позволи да ползва скъпарско возило. Снимки: България