Наградиха в победителите в национален фотоконкурс в Пловдив

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/12727427 www.24chasa.bg
Кметът на район "Централен" Георги Стаменов връчва наградата на победителка в конкурса..

Победителите в националния фотоконкурс „Моето слънчево лято“ бяха наградени днес в Пловдив. Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, неговият заместник Октай Чалъшкан, секретарят Емил Саралийски и началник-отдел „Административно-правно обслужване“ Калоян Сухоруков отличиха най-добрите.  Конкурсът се провежда за четвърта година и е организиран от читалище „Шалом Алейхем-1945“ и район „Централен“. Фотосите на призьорите са изложени в сградата на кметството на ул. „Христо Г. Данов“ №39.

Младежите са запечатали чрез фотообектива си радостни мигове от живота си през лятото, морски, планински и градски пейзажи.
Калоян Сухоруков, който бе председател на журито заяви, че изборът не е бил лек, защото повечето от авторите на снимките са демонстрирали талант и заслужават награда.
Изложбата бе открита от секретаря на читалище „Шалом Алейхем-1945“ Саша Гъделева, а кметът на район „Централен“ Георги Стаменов поздрави присъстващите.
„Приветствам всички, които се включиха в тази пълна с вдъхновение изложба. Благодаря за тези прекрасни снимки, направени с много любов. Всяка една от тях пази красив момент от живота ни и спомен, който остава завинаги“, подчерта Георги Стаменов.
Победителите в трите възрастови групи - до 13 г., до 18 г. и до 29 г., както и участниците, получиха грамоти и поощрителни награди.
На събитието присъстваха граждани, служители на район „Централен“ и представители на читалищното настоятелство.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

След успеха на биографичните си книги Георги Тошев е замислил нов проект. Писателят журналист обикаля из София и не спира да говори по телефона. За финал Тошев се видя със свой приятел. Снимки: България

На пазар с мъжа си отиде Петя Буюклиева. Огнената певица и съпругът й носеха найлонови торби с покупки и побързаха да се приберат в дома си. Снимки: България

На протест срещу хартиената бюлетина се появи в четвъртък вечерта Лена Бориславова. Бившата говорителка на кабинета "Кирил Петков" се беше пременила с шапка с помпон и дълго разговаря със свои съмишленици. Снимки: България