Собствена марка млечни продукти създадоха близначките Габриела Петрова и Памела Неделчева, след като се дипломираха в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Двете сега са неотменно с баща им Валентин Драгиев в хасковското село Клокотница.
"Когато бяхме в 10 клас със сестра ми искахме да запишем „Медицина“. Бяхме се запалили от малки по лекарската професия, но преди да предприемем крачката, се допитахме до нашите родители, разказва Габи. След разговора с тях веднага се насочили към Университета по храните.
Преди да бъдат приети в продължение на 23 г. и до днес баща им Валентин Драгиев е в бизнеса с мляко. До този момент го изкупувал от селскостопанските производители и го предавал за преработка в млекопреработвателни предприятия. С решението на момичетата да продължат образованието си в тази сфера обаче създал собствена марка.
След дипломирането си двете са щастливо омъжени, Габриела има детенце на 1 година. Сега със съпруга й Данаил Петров, който също завършва магистратура в университета, са технолозите в мандрата и разработват рецептите за сирене, кашкавал, масло и катък. Данаил е водещата фигура, но и тримата активно участват.