Залози на Формула 1 в букмейкърския сайт Bwin

https://www.24plovdiv.bg/sport/article/9914766 www.24chasa.bg
Източник: Pixabay

За разлика от другите спортове, залагането на състезанията във Формула 1 е по-трудно и е предизвикателство за любителите на залози. Във Формула 1 има много фактори, които биха могли да променят начина, по който се развиват надпреварите и не винаги най-бързият болид или пилот е и първият на стълбичката. Играчите могат да научат от залози в Bwin спорт основните правила и изисквания за залагане в тази емблематична за световния спорт автомобилна проява. Но, ако все пак имате някакви колебания, преди да извършите определени залози, може да се обърнете към обслужващия персонал на сайта чрез предоставените адреси за контакти.

Какво трябва да знаете за залаганията във Формула 1

В сигурната платформа за онлайн залагания Bwin sport може да залагате на всяка напдревара във Формула 1, като при залагане на състезание важи резултатът валиден към момента на излизане на подиума за всички групи залози.

Всички състезатели, които започнат загряващата обиколка или състезанието, се считат за участници за целите за всички залози, а  залозите за състезания или други залози се уреждат според официалните резултати на Международната автомобилна федерация (FIA) към момента на излизането на подиума.

При залагания на шампионати залозите важат за всички състезатели и конструктори, независимо от това дали се състезават или не. Залозите на сезон се анулират, ако посоченият екип/състезател не успее да вземе по-нататъшно участие в сезона, който следва момента на залагане.

Залози за мач и квалификации във Формула 1

Печеливш залог за състезание между двама пилоти е този, при който състезателят е завършил на по-предна позиция или е  направил повече обиколки. При залог за най-бърз в квалификациите печели състезателят, постигнал най-добро време според официалните резултати.

Bwin sport предлага на своите клиенти и залог за финиширане в зоните на точките/подуим. Този вид залози се уреждат въз основа на резултата, валиден към момента на излизане на подиума. Последващите дисквалификации или обжалвания не засягат резултата за целите на залозите.

Много често предпочитан е залогът за най-бърза обиколка по време на реалното състезание, но тези, които го използват, трябва да знаят, че той не включва етапа на квалификациите. Адреналинът при подобни залози е още по-висок, тъй като интригата е до самия край.

Любимите пазари за Формула 1 на играчите

При позиция на финиширане печелившият залог за състезател е според официалното класиране или според реда на оттегляне, ако е приложимо. Ако посоченият състезател не е направил загряващата обиколка или не е застанал на старт, направените залози за него се анулират.

Кралят на пистата – това е любим залог на мнозина. Залозите важат за това един и същи състезател да постигне следното в рамките на едно състезание – победа в квалификациите, победа на самото състезание и най-бърза обиколка в състезанието.

Наред с горепосочените варианти, за играчите е интересно да се запознаят и с други примамливи пазари заради атрактивните коефициенти – например ще се появи ли кола за сигурност на пистата, колко болида няма да завършат първата обиколка, кой пилот или конструктор пръв ще отпадне от състезанието и т.н.

По-голяма част от предложенията на Bwin sport за Формула 1 могат свободно да се комбинират, но някои определени залагания могат да се извършват само като единични залози. Решението дали определена селекция може да се комбинира с друга се взема от букмейкъра.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Какво ще стане утре?! звезда Възможни провокации в Печерската лавра Киев гони руските попове - заг. Украйна отнема централния манастирски комплекс от "агентите на Кремъл", свещениците обещават "да воюват" Тежка и напрегната сряда очакват в Киев заради връщането на най-голямата светиня в ръцете на украинската църква

С радостни целувки по бузите приветства колегата си Христо Петков Ани Пападопулу. Двамата се видяха в Народния театър преди представлението на Самуел Финци "Един кон влязъл в бар". Двамата актьори не бяха единствените колеги, дошли на представлението. В публиката бяха още Койна Русева, Снежина Петрова и други актьори

Пролетта дойде и не само дърветата се раззелениха. Знаменитата разследваща журналистка Миролюба Бенатова също надяна зелена премяна и тръгна по задачи. Снимки: България