Он клиник България с грижа за мъжкото самочувствие

16.06.2021 07:30 24 часа Пловдив онлайн

Само и единствено на 22.06.2021 г. ОН КЛИНИК филиал Пловдив предлага преглед и лечение при д-р Димитър Блажев, хирург-уролог от ОН КЛИНИК - София

- Как животът по време на пандемията се отразява на мъжкото сексуално самочувствие?

- Вечната тайна, за която никой не говори, но която се отразява на мъжкото самочувствие. Напрежението на половия член е сложен процес, свързан с промяната на тонуса и кръвоснабдяването. Зависи от хормоналния фон на организма и се управлява от нервната система.

- Как Ковид-19 парализира потентността?

- Пандемията, негативните новини покрай коронавируса ограничават сексуалния живот и оставя трайни последствия при потентността, за които не се говори толкова много в публичното пространство, но пациентите ми споделят по време на прегледа. Инфекцията води до неврологичните заболявания, които увреждат кръвоносните съдове, намалява се кръвоснабдяването на мъжкия полов орган и това може да се превърне в еректилна дисфункция. Изкарана вирусна  пневмония променя окисляването на кръвта, което също може да е причина за нарушения от различна степен на половата функция – по-специално ерекцията.

- В   България се е наложила 18 години традиция да се полагат грижи за мъжкото здраве. Какви решения предлага клиниката за подобряване и възстановяване на потентността?

- Едно от основните специализирани направления на развитие на   една от първите клиники внедрила най-новата технология развиваща се на база на Шокуейв терапия. Това е модерен и иновативен метод за лечение на сексуалните смущения, който действа възстановяващо и регенериращо на засегнатите кавернозните тела в половия член /пениса/, като съдов орган със силно концентрирани кръвоносните съдове.

В моята практика, решаваме успешно проблеми свързани със слаба или липса на ерекция, преждевременна еякулация, лечение на простатит.

- Може ли да се примирим с това днес, когато все по-голям брой хора, даже и в по-напреднала възраст, не си представят живота без пълноценни полови отношения?

- Намаляването на половата активност не е необратим процес! Новите методи на лечение, прилагани в   дават сигурна възможност да се възстанови потентността даже след много продължително въздържание, с 1-2 посещения при лекаря.

Тайната е в лечението, което се прилага индивидуално за всеки пациент, спрямо неговото действително състояние. Прегледът и внимателното диагностициране на проблема включва всички необходими изследвания. Ако е необходимо се прилага и комбинирана медикаментозна терапия за да се постигнат максимално кратки срокове и удовлетворяващ двамата партньори резултат. Шокуейв терапията  се провежда под преките наблюдение на Вашия лекуващ лекар, като след всяка сесия се проследява ефектът на подобрение и ако е необходимо може да се засили честотата на посещенията.

- Д-р Блажев, какво бихте казали в заключение на нашите читатели?

- Утвърдените международни практики, прилагани в   България възстановяват до 98% успеваемост мъжката потентност. Редовният и пълноценен секс с партньора се отразява на по-високо качество на живота и успешната реализация на съвременния мъж.

За повече въпроси, моля позвънете на тел. +359 885 488 088

Не се колебайте да се обърнете към квалифицираните специалисти на   , на телефон за запис на час  0700 1 19 19

Други от Докторе кажи

Две родилки с високорискови бременности са спасени в "Майчин дом"

Лекари от "Майчин дом" спасиха две родилки с високорискови бременности и усложнения. Едната е 36-годишна жена от Велико Търново с екстремно ниски стойности на тромбоцитите (тромбоцитопения)

Със 750 000 лв. заем спасяват болницата за рехабилитация в Котел

С безлихвения заем Специализираната болница за рехабилитация (СБР) в Котел, която поема лечението на деца с увреждания от цялата страна, ще бъде стабилизирана

6 са новите случаи на COVID-19 у нас

Регистрирани са 6 нови случая на COVID-19 у нас през изминалото денонощие, сочи справка в Единния информационен портал. Няма починали и постъпили в болница пациенти

Надежда Рангелова за "Мама и Аз": Падаха се по 3 легла на специалност, това е под нормата

11 педиатрични специалности при първоначално 40 заявени легла - това означава по 3 легла и малко на специалност, което, ако не ме лъже паметта, е под законовата задължителна бройка - 5 броя

Недостигът на сестри у нас е 17 000, а на лекарите - 3000

В България недостигът на медицински сестри е близо 17 000, а според изчисленията недостигът на лекари е 3000. Ако трябва да се спази съотношението на един лекар да се падат по две медицински сестри

>