Михаил Миков: БСП изгуби левия си образ

08.07.2020 07:37

Очевидни ситуацията в БСП не е спокойна, ръководството бяга от отчетите, това, което излезе от Сметната палата е 6 млн, дефицит за 2019 г. При спряна субсидия през 2020 г., не е ясно как партията функционира. Това заяви бившият вътрешен министър Михаил Миков пред Би Ти Ви.

Но по-важно е, че тази битка за лидерството не е битка на идеи, а се превърна в междуличностни нападки. Партията изгуби левия си образ, изчезна лявата алтернатива. Загубеното от ГЕРБ доверие няма да отиде при БСП, Парламентът ще бъде на фрагменти.

Усилията, които Нинова полага, може би ще й помогнат да запази лидерското място, но на каква цена - на цената на тежки противоречия. 

На Добрев му е много тежко да се разграничи от Нинова и това е проблемът му. Той не може да очертае ясната рамка на разграничението, коментира още Миков.

Плажът на "Росенец" е публична държавна собственост и не може да бъде охраняван по този начин, коментира Миков случаят в Христо Иванов, когато той бе изблъскан във водата при опит да слезе на плажната ивица.

Други от От страната и света

В последните минути депутатите върнаха зеления рекет над големи проекти (Обзор)

Обжалването на екооценки отново пред две съдебни инстанции, така строежът на магистрали и новите ядрени блокове може да се отлага с години Предизборната борба между ГЕРБ и ПП-ДБ върна в последните

Росица Кирова: Априлската епопея бе дързък избор на българите за свобода

Априлската епопея бе дързък и непоколебим избор на българския народ за свобода и развитие, за собствена държава, за човешко и национално достойнство. Това заяви заместник-председателят на Народното

Ход с дами: Борисов води с Рая Назарян и Фандъкова в София, и Караянчева се връща

Лидерът първи и в Пловдив, Росен Желязков е в Благоевград, Даниел Митов във Варна, а от Смолян - синът на Тодор Батков Дамско дуо избра Бойко Борисов за битката в София

Министерският съвет отмени решението за частната детска болница

Министерският съвет отмени решението за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и Аз", гр. София. По-рано днес премиерът Димитър Главчев разпореди незабавната отмяна на

Димитър Манолов: Статистически българинът живее по-добре

„Статистически българинът живее по-добре, но ако го питате самия него – не е по-добре. Имаме в себе си наслоен негативизъм и склонност към самоподценяване"

>