Кои звезди ще празнуват Коледа и Нова година с гостите на луксозен СПА хотел край Пловдив

02.11.2018 09:00

Графа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са само част от изненадите в парк и спа хотел „Марково”

Серия почивни дни се очертава около Коледа тази година. Неработни ще бъдат цели 5 дни. Повечето българи започнаха да правят резервации и планове за почивка.

Един от най-луксозните хотели край Пловдив - е поканил редица известни български изпълнители, които да празнуват заедно с техните гости вечерите около Коледа и Нова година.

Хотелът, който е позициониран само на 2 километра от града, изкушава своите гости с атрактивни и привлича с романтична и луксозна обстановка. За разлика от други хотели в Пловдив, СПА комплексът се намира в подножието на Родопите - далеч от градската суматоха. Той привлича с впечатляваща панорамна гледка към града на седемте тепета.

Старт на специалните декемврийски изненади ще даде един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов - Графа, който ще бъде гост на хотела на 23 декември и ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за всички гости.

На един от най-светлите български празници - Бъдни вечер, комплексът подготвя празнична вечеря с анимация за най-малките гости, коледно магическо шоу и посрещане на Дядо Коледа.

Навръх Коледа специален гост на ще бъде примата на поп фолка Глория. Изпълнителката ще блесне с уникална програма, включваща вечните й хитове, както и най-новите попълнения в репертоара й.

.

Не по-малко изкушаващите са и !

На 29 декември за доброто настроение на всички гости в елегантния ресторант Belle Vue ще се погрижат струнен квартет Mystic.

В предпоследния ден на 2018 година - 30 декември, с гостите на СПА комплекса ще празнува хитовата изпълнителка Анелия. Тя обещава вечер, изпълнена с много музика, танци и веселие.

Минутите преди настъпването на новата 2019 година, на 31 декември, ресторантите Bella Donna и Bell Vue ще бъдат осеяни с куп изненади! Топ актьорът Руслан Мъйнов ще вдигне градуса на настроението със своето музикално-хумористично шоу.

Част от богатата новогодишна програма ще станат и прекрасните момичета от група Compact Voices. Магичната обстановка ще бъде допълнена от маг Кристел, който е приготвил уникален спектакъл с фокуси за малки и големи.

Томболи, награди и много изненади също ще поддържат доброто настроение на всички присъстващи.

За .

В празничните дни четиризвездният комплекс ще се превърне в оживяла приказка, а ресторантите ще станат арена за скъпоценни спомени.

Освен от стандартните стаи всички посетители ще могат да се възползват и от новите попълнения на хотела - делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартаменти.

Целодневно в хотела работят детският център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.

тел. за резервации: 0894529777

тел. за резервации: 0884 666 696

Други от Извън града в уикенда

Пловдив - по-древен от Атина и Рим, пълен с живот и култура

В новата ни рубрика "Уикенд ОКОло" ще представяме забележителности, които могат да се видят за два дни на максимум 50-ина километра от областните градове в България

Странната история на единствения в света храм на Орфей (снимки)

Буквално вчера приключи окончателното разкриване на прочутото светилище край с. Татул, Момчилградско. На практика то продължи цели две десетилетия с прекъсвания от по няколко години

Фестивал на гроздето събира производители на вино и фермери в Брестовица

Фестивал под мотото "Брестовица - грозде и вино" ще се проведе за 12-а  поредна година в близкото до Пловдив село в предстоящите почивни дни. Тази година празникът е част от „Европейските дни на

Организират празник на лютеницата в община "Марица"

Празник на лютеницата организират за първи път в община „Марица“ и той ще се проведе в с. Маноле на 9 септември  т. г. В рамките на събитието ще има изложение на местни домашно приготвени продукти

"Чавдар"" и "Икарус" на събора на ретро автобуси в Брестовица

Джулай морнинг може да се посрещне и на стадиона Българският "Чавдар М81" е голямата изненада на втория събор, организиран от сдружение „Ретро автобуси", който ще се проведе в  Брестовица на 1 юли

>