Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?

01.10.2023 01:00 Мария Незнакомова
Ал Пачино и любимата му Нур Алфала СНИМКИ: РОЙТЕРС И ИНСТАГРАМ
Нур Алфала пусна снимка на ръчичката на сина си от Ал Пачино в инстаграм.
Красивата Нур по бански на яхта СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ В ИНСТАГРАМ

Слухове го разделиха с 29-годишната му приятелка, която поиска от съда пълни права над детето, говорителят му обаче твърди, че все още са заедно

Слухове разделиха 83-годишния Ал Пачино и 29-годишната му приятелка Нур Алфала, след като тя поиска от съда пълни физически права върху 3-месечния им син Роман.

Според експерти така се отваря пътят за искане прочутият баща да плаща издръжка. В подадените пред магистратите в Лос Анджелис документи Алфала пише, че той ще има право на “разумен брой посещения”, но ще може да дава мнението си по въпросите, свързани с образованието, религията, евентуалното лечение на детето и др. Говорител на холивудската звезда обаче опроверга раздялата и заяви, че родителите на Роман продължават да са заедно.

Към документите до съда е била приложена и т.нар. доброволна декларация за родителство, подписана от кинолегендата и младото му гадже 6 дни след раждането на бебето в присъствието на трето лице. С нея се потвърждава, че гигантът на седмото изкуство е биологичен баща на момченцето.

Размер на издръжката не е посочен, но за сметка на това Нур е поскала Ал да плати всички съдебни разходи. Съдът би могъл да постанови какъв да е размерът на плащанията, без да се допитва до страните, става ясно също от изтеклите текстове.

Състоянието на кинолегендата се оценява на 120 млн. долара

и ако трябва да плаща издръжка, той вероятно ще се наложи да се бръкне доста дълбоко.

Представител на майката също опроверга мълвата за раздялата и обяви, че решението за попечителството е било обсъдено и взето съвместно от родителите. За да затворят устата на зложелателите, Пачино и младото му гадже излязоха миналата седмица на романтична вечеря в прочутото заведение “Шато Мармон” в Западен Холивуд, а после се прибраха у дома с нейната кола.

Киноиконата и Алфала са двойка от април 2022 г., а синът им се роди на 6 юни в Лос Анджелис. Медии посочват, че двамата са започнали да се срещат още по време на пандемията от COVID-19, но чак миналата година връзката им е станала публична, когато папараци започнали да ги засичат в различни заведения.

Актьорът е баща на още три пораснали деца – 22-годишните близнаци Оливия и Антон Джеймс и 33-годишната Джули. Те са плод на връзките му с Бевърли д'Анджело и Джан Тенант. Раждането на Роман превърна брилянтния изпълнител на ролята на Майкъл Корлеоне от гангстерската сага “Кръстникът” в един от най-възрастните бащи в Холивуд. В това отношение той се конкурира с друг свой знаменит колега – Робърт де Ниро, който през май миналата година се сдоби с дъщеричка на 79 г.

Нур също е известна със серията емблематични връзки, които е имала преди звездата от “Жега”, “Адвокат на дявола”, “Белязаният”, “Вътрешен човек”, “Серпико”, “Пътят на Карлито”, а в последно време и в “Домът на “Гучи”. Тя е била гадже на фронтмена на “Ролинг Стоунс” Миг Джагър (тогава той е на 74 г., а тя на 22), както и с 62-годишния днес милиардер и филантроп Николас Бергрюен. Виждана е и с друг филмов гигант – Клинт Истууд (понастоящем на 93 г.), но твърди, че с него са само семейни приятели. Излизала е многократно и с Ели Рот от “Гадни копилета”, макар да не е ясно дали са били любовници.

По-късно за Мик Джагър сексапилната брюнетка казва, че е бил първата ѝ сериозна тръпка и че се него се е чувствала много щастлива. По онова време младата дама заяви пред сп. “Хелоу”: “За мен възрастта няма значение. Сърцето не се интересува от онова, което вижда, а от онова, което чувства”.

Миналата година близък на Алфала отново потвърди пред изданието “Пейдж Сикст”, че разликата във възрастта с Пачино не е проблем, тъй като продуцентката от американско-кувейтски произход предпочита “възрастни много богати мъже” и се движи в богаташките светски среди в Калифорния, а и самата идва от доста заможно семейство. През 2013 г. медиите писаха, че състоянието на фамилията ѝ е деветцифрено.

Баща ѝ е кувейтец и управлява голяма компания за инвестиции в петролния сектор,

а майка ѝ - американка, тя е най-голямата от 4 деца. С актьора се запознала покрай дъщеря му Оливия, с която била близка приятелка. Ал Пачино пък е по-възрастен от нейния собствен татко, разликата им е 54 години.

Родена е в Бевърли Хилс и е завършила филмово изкуство и телевизия в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, след което започва кариера на филмов продуцент. Засега обаче името ѝ не е обвързано с особено значителни проекти.

За край на връзката на интригуващата двойка се заговори още по времето, когато стана ясно, че актьорът легенда е поискал пренатален ДНК тест, защото имал съмнения дали бебето е негово. Той не можел да повярва, че на напредналата си възраст би могъл “да забремени” някого. Имал и определени медицински проблеми, които правели бащинството му проблематично. Момченцето било заченато по естествен начин.

Актьорът научил за деликатното състояние на половинката си едва когато тя била в шестия месец, което също не говорело за особено силно доверие между партньорите. Ал Пачино бил в пълен шок и дори бил убеден, че съвместното им съжителство “отдавна е изчерпано”. Изданието “Шоубиз411” написа, че Ал не е искал повече деца и е бил “измамен” от младата си любовница. Но когато Роман се роди, той заяви пред медиите, че да има дете на възраст като неговата е “нещо наистина много специално”.

По повод на слуховете за раздялата близък на двойката заявил пред “Дейли мейл”, че Ал Пачино е бил много щастлив заради идването на новото бебе, че бил наясно с бременността на любимата си и между тях имало силни чувства. Същият източник опровергал реномето на Алфала като златотърсачка и посочил, че тя отдавна искала да има дете. Продуцентката се съгласила на

ДНК тест, който доказал, че Пачино наистина е бащата

Независимо от всичко това, информациите за отношенията между двамата са доста разнопосочни и противоречиви.

Носителят на “Оскар” за филма “Усещане за жена” неслучайно е предпазлив в отношенията с жените, а още повече с майките на децата си (за които не се е женил). Той има горчив опит от съдебната битка с актрисата Бевърли д'Анджело от 2004 г., от която са близнаците му. По онова време адвокатът му казва: “За всеки час в повече, който той искаше да прекарва с децата, трябваше да дава още и още пари”.

Ал и Бевърли бяха заедно в продължение на 7 години, доста повече, отколкото трае връзката му с Нур.

Други от Възход и падение

Ергенът Алек: Майка ми не е повлияла на решението ми

Ергенът Алек Младенов беше категоричен, че скептицизмът на майка му по никакъв начин не е повлиял на решението му, тъй като в главата му не е имало друг финал, освен този, който се случи

На 17 май рожден ден имат

О.з. ген. Атанас Атанасов, депутат в 49-ото НС, лидер на ДСБ, съпредседател на “Демократична България”, бивш директор на НСС Лили Игнатова, световна и европейска шампионка по художествена

Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"

Наистина ли един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно? Не, любовта не работи така, смята той "Дами, вие сте перфектни, аз не съм", каза ергенът Алек във видеообръщение към двете

Асен Блатечки режисира пиеса, в която действието се развива в XV в.

“Съкровището на Силвестър” е забавна пиеса, в която сюжетът се развива в ХV век. Главните герои са испански благородник и най-славен пират на западните морета и английски благородник и най-свиреп

„Уроците на Блага" с награда за най-добър български филм на наградите „Васил Гендов"

Съюзът на българските филмови дейци раздаде кино наградите и отпразнува 90-тата си годишнина 16 май 2024, София. На официална церемония тази вечер в Народен театър „Иван Вазов" бяха раздадени

>