Изграждат ново кръгово в курорта Св. св. Константин и Елена

https://www.24plovdiv.bg/region/article/10479154 www.24chasa.bg

Ново кръгово кръстовище се предвижда да бъде изградено в к.к. Св. св. Константин и Елена. То ще бъде на мястото на сегашния контролно-пропускателен пункт в началото на комплекса.

Това решиха съветниците от комисията по благоустройство и комунални дейности към Общински съвет – Варна.

„Имаме процедура за избор на изпълнител за проектиране на кръстовището. Надяваме се в бюджета за 2022 г. да бъдат заложени средства за реализация на обекта“, заяви пред съветниците инж. Петър Гърбузов, директор на Дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

В обхвата на проектната разработка се включват частни имоти, чиито собственици са заявили своето намерение за даряването им в полза на общината. КПП-то ще бъде премахнато, а сигурността ще бъде гарантирана с 24-часово видеонаблюдение, стана още ясно на заседанието.

В дневния ред беше включено и писмо от собственици на имоти, хотели, търговски обекти и жилищни сгради на територията на к.к. Св. св. Константин и Елена относно ремонт и обновяване на уличното и алейното осветление в комплекса. Това може да се случи на две алеи в комплекса, тъй като само те са общинска собственост, беше изтъкнато на заседанието.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

? Кои са жените в живота на Илия Павлов ? Защото сватбата на Илия Павлов с Дарина е срам за него и за баща му ? Какви съвети за жените дава Павел Найденов на сина си За всичко това и още много любопитни ситуации разказва бащата на Илия Павлов - Павел Найденов - в минипоредицата от 6 епизода на в. "България днес"

Правилата са за всички, включително и за Джокович Без връзки и пари нямаш шансове Григор не беше единственият добър от своето поколение Кой е той Васил Младенов е необикновен тенисист. Освен със спорт, той се занимава с музика, завършва и социология в Ню Йорк. Неговата майка е рускиня, а дядо му Лев Шулга е известен треньор в бившия СССР

Смело си джитка из столицата Борис Бонев. Въпреки заплахите за живота му лидерът на "Спаси София" обикаля из града и се среща с познати във видимо добро настроение и без да изглежда притеснен. Снимки: България