Две книги за хипнотерапия

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/9752639 www.24chasa.bg

ИК "Хермес" публикува изследванията на д-р Майкъл Нютън и негови последователи

Сподели, за да помогнеш и на друг

“Мъдростта на душите” - издание на института “Майкъл Нютън”, събира истински истории за пътешествия между преражданията (ИК “Хермес”). Това е колекция от мъдри съвети и прозрения, които клиентите на терапевтите споделят, за да помогнат на други хора.

Дали става въпрос за здравословни или междуличностни проблеми, зависимости или тежки загуби, всеки се сблъсква с трудности. Такова разбиране за болестите и проблемите променя светогледа и ценностната система.

За Майкъл Нютън

Нека припомним какво каза Майкъл в обръщението си пред членовете на нашия институт през 2011 г.:

В постигането на духовно единство ние не можем да разчитаме на методите на съвременните религиозни практики, от една страна, или на науката, от друга, да ни отведат до отговорите на великата мистерия на живота. Нашата организация е призвана да предложи нов подход за просветление, което има потенциала да промени съзнанието на всеки, независимо дали принадлежи към институционализирана система от вярвания, или не. В сложния свят на двадесет и първи век повече от всякога се нуждаем от убедеността, че съществува божествено универсално съзнание и абсолютен духовен ред.

Но за да се убедим наистина, трябва да открием този принцип в собственото си съзнание. И ако достатъчно хора стигнат до това разбиране чрез нашите усилия, можем да се надяваме, че много от външните конфликти в борбата ни за оцеляване ще отпаднат.

Така етичният компас на човечеството ще придобие по-голямо значение, защото негов източник ще е индивидуалното просветление на всеки.

Питър Смит - директор „Наследството на Майкъл Нютън“, институт „Майкъл Нютън“

Хипнотерапия отключва спомени от отвъдното

Ако можехте да узнаете каква е истинската мисия на душата ви, щеше ли това да промени живота ви? Отговорът е положителен поне за героите на “Спомени от отвъдното” от д-р Майкъл Нютън (ИК “Хермес”). Описани случаи, в които чрез хипнотерапия пациенти имат възможност да преживеят отново ключови минали животи, да видят себе си като безсмъртни души и да се върнат у дома си. Там те се срещат с духовните си водачи и мъдри наставници и общуват активно със сродните си души.

Седмична класация на ИК "Хермес"

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Калин Терзийски пресича неправилно, забелязаха неуморимите папараци на "България Днес". Писателят мина не къде да е, а баш през жълтите павета между президентството и Министерския съвет, вместо да ползва подлеза. Добре поне, че се огледа на всички посоки! Снимки: "България

Чудо сътвориха родни певци! Представители на различните жанрове напълниха стадиона в Перник и пяха благотворително за 17-годишната Цвета, която е болна от левкемия. Преслава, Илиян Михов-Баровеца, Теди Александрова, Лорена, Десита, Емрах Стораро и Радко Петков представиха попфолка, от фолклора бяха Ива Давидова, Ана Мария и Нелина

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов бе щракнат от топфотографите на вестника да шофира сам новия си мерцедес на път за работа. "Спазвам правилата винаги, а колата ми не е нова", засмя се Милото, който обича правилото на Тузара от "Сексът и градът": "И по дънки да си, винаги трябва да имаш едно официално сако отгоре. Ей така, за класа"