Калин Сърменов и Филип Буков се скараха за талант, ум и професионализъм във фейсбук

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/11961600 www.24chasa.bg
Калин Сърменов

Актьорите Калин Сърменов и Филип Буков се скараха във фейсбук. Разпрата започва от директора на Сатиричния театър Калин Сърменов, който публикува две снимки на кадри от сериала "Татковци", който в момента се излъчва по Би Ти Ви. На тях се виждат Филип Буков и колежката му Стефани Ивайло, които влизат в ролите на адвокати, затова и двамата са с очила. "Българското кино откри формулата за талант и ум! Очила!!! Значи запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова наградааа!", пише в публикацията си Калин Сърменов.

Актьорът Филип Буков обаче отвърнал с коментар под поста. 

“Здравейте! Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност! 

Филип Буков в сцена от сериала
Филип Буков в сцена от сериала "Татковци" СНИМКА: Фейсбук на актьора

От трибуната на Вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа “тъмен балкански субект”, а именно, това което ни дели от успелите нации е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата. Много е жалко, че продължава да ни се налага да четем коментари от контекста на “Григор няма психика и за нищо не става”, “Мария Бакалова е срам за нацията ни и това не е никакъв успех” и още и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Публикацията на Калин Сърменов, която вече е изтрита.
Източник: фейсбук профил на Филип Буков
Публикацията на Калин Сърменов, която вече е изтрита. Източник: фейсбук профил на Филип Буков

 Рузвелт е казал, че малките умове обсъждат хората, средните умове обсъждат събития, а великите умове обсъждат идеи! 

Желая Ви крепко здраве и творчески успехи!

 Този коментар обаче е изтрит от  Калин Сърменов и той е  блокирал профила на своя колега. Самата публикация на Сърменов също не може да се види във фейсбук. На нейно място Сърменов има нов пост, в който обяснява какви са непрофесионалистите.

"Непрофесионалистите- Значение на думата непрофесионално.

1. Без достатъчно познания на специалист.

Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават.

Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду….ши;)

“Няма учители, има ученици”- Гриша Островски.
Който разбере нещо, разбере. Нямам време да обяснявам на неразбралите.", пише в публикацията си Сърменов. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Само 1 г. след като роди момиче Любомира Казанова "подарява" сестричка на София  Втора дъщеричка очаква златното момиче Любомира Казанова. Грацията показа наедряло коремче в басейна по време на лятната си семейна почивка, а до нея във водата е първородната й рожба София. Снимката в социалната мрежа е придружена с текст: "Малката ми любов Софи и

Изящна е Виктория Готева не само на екрана, но и извън него, цялата в червено - все едно слиза от комунистическия събор на Бузлуджа. Водещата на новините по Би Ти Ви заложи на огнения цвят и прикова мъжките погледи край НДК с елегантен червен костюм, очертаващ стройната й фигура. "Въоръжена" с червено конче, вероятно против уроки

Тънки маркови цигарки пафка Християн Гущеров, видяха здравословните папараци на "България Днес". Бизнесменът се повози с половинката си Светлана в огромния си майбах и събра очите на минувачите със скъпото возило. Снимки: "България