Гарелов дава автографи, питат го за днешния ден (Снимки)

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/11919158 www.24chasa.bg
Гарелов дава автографи с книгата си. СНИМКА: Румяна Тонева

Кажете ми как да живея днес, толкова съм разочарована от всички политици и от това, което се случва у нас? Това попита Иван Гарелов негова почитателка, дошла да получи автограф от популярния и обичан журналист.

"Не се интересувайте от политика, живейте си живота", отговори и той, докато надписваше за нея книгата си "Неизпратени писма до Маргарита".

"Не мога. Колкото сме по-бедни, толкова повече политиката ни интересува", каза му тя, стиснала томчето в ръце.

Журналистът разговаря със своя почитателка.
Журналистът разговаря със своя почитателка. СНИМКА: Румяна Тонeва

Гарелов се срещна със свои почитатели в софийската книжарница "Гринуич" и дълго отговаря на въпросите им. Те разпитваха за пътуванията му по света и срещите и интервютата му с български и чуждестранни политици и хора на културата. Неочаквано за автора му бяха зададени въпроси за днешния ден, за справянето с живота, за проблемите пред обикновените хора.

Иван Гарелов беше отрупан с десетки въпроси.
Иван Гарелов беше отрупан с десетки въпроси. СНИМКА: Румяна Тонева

"Една жена от провинцията ми писа, че много иска да дойде на срещата, но не може, тъй като има проблем със ставите. Взех й адреса и ще й пратя книгата", каза Гарелов.

Иван Гарелов с книгата си
Иван Гарелов с книгата си "Неизпратени писма до Маргарита" СНИМКА: Румяна Тонева

След края на срещата всички си тръгнаха с книга с личен автограф от автора, а някои от закъснелите читатели го пресрещнаха и извън книжарницата.

Читателите разпитваха Гарелов не само за книгата и историите му в нея, но и за днешния живот.
Читателите разпитваха Гарелов не само за книгата и историите му в нея, но и за днешния живот. СНИМКА: Румяна Тонeва

Гарелов се срещна със свои почитатели в софийската книжарница
Гарелов се срещна със свои почитатели в софийската книжарница "Гринуич" СНИМКА: Румяна Тонeва

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Само 1 г. след като роди момиче Любомира Казанова "подарява" сестричка на София  Втора дъщеричка очаква златното момиче Любомира Казанова. Грацията показа наедряло коремче в басейна по време на лятната си семейна почивка, а до нея във водата е първородната й рожба София. Снимката в социалната мрежа е придружена с текст: "Малката ми любов Софи и

Изящна е Виктория Готева не само на екрана, но и извън него, цялата в червено - все едно слиза от комунистическия събор на Бузлуджа. Водещата на новините по Би Ти Ви заложи на огнения цвят и прикова мъжките погледи край НДК с елегантен червен костюм, очертаващ стройната й фигура. "Въоръжена" с червено конче, вероятно против уроки

Тънки маркови цигарки пафка Християн Гущеров, видяха здравословните папараци на "България Днес". Бизнесменът се повози с половинката си Светлана в огромния си майбах и събра очите на минувачите със скъпото возило. Снимки: "България