Лимитираният тираж на “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” се задава

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/10476482 www.24chasa.bg

Какво е щастието? Това е въпрос, на който от векове не може да се даде еднозначен отговор, защото дефиницията за щастие постоянно се променя.

Но за разлика от това, щастливия ден е по-лесно да се познае от останалите: в него всичко се подрежда много по-добре от очакванията ни, а спокойствието и радостта присъстват във всеки един миг. Добавяме и малко доза късмет - и ето, щастливият ден е напълно завършен.

Ето защо, неслучайно, моментната лотарийна игра на Държавната Лотария към Българския Спортен Тотализатор “Моят Щастлив Ден - Бинго” събра толкова много фенове и се превърна в любима рутина за започване на деня. Сега е време да бъде представена и специалния лимитиран празничен тираж на играта - “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима”. Знаем, че на зимата й липсват някои основни характеристики като безгрижно топло време, например и точно поради тази причина, сме заложили повече възможности за печалба.

За да говорим по-конкретно: игралните зони за участие и печалби са цели 7, които предоставят 22 шанса за печалба във всеки талон, с до 5 възможности за откриване на печеливши полета. След направените изчисления, се оказва, че в “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” са скрити над 900 000 печалби на обща стойност от 6 800 000 лева.

Сумите прескачат от 4 лв. До 202 200 лв., а топ печалбите са 20 000, 50 000 и 202 000 лв. Неслучайно е избран размера на най-голямата награда - “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” ще се появи в ТОТО пунктовете в началото на месец декември 2021 г., но ще продължи да търси своите щастливци и през Новата 2022 г.

Съветът ни е - не пропускайте тази възможност, защото само този, който играе има шанс! Късмет!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Със свежи наушници в минусовите температури се разхожда Искра Радева, установиха горещите папараци на "България Днес". Водещата, за която се говори, че скоро пак ще се върне на екран, обиколи София със своя приятелка и не спря да говори. Снимки: България

Диа Евтимова дълги години беше втора тенис ракета на България. Тя достигна до 145-о място в световната ранглиста. 34-годишната ветеранка беше съпродуцент на мотивираща песен за Новак Джокович, създадена от германския музикант Томи Рийв. Парчето се казва "King Nole". - Диа, как ви хрумна да продуцирате песента? - Идеята беше моя

С биричка поля в студа новите си кецове Христо Петков, забелязаха неподражаемите папараци на "България Днес". Актьорът, който се прочу с участието си в сериала "Дяволското гърло" и ролите си в Народния театър, получи съвсем нови маратонки и видимо бе доволен от това. Петков беше в компанията на любимата си - колежката му Лили Гелева