Творческата агенция Nitram става част от DDB Group

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/10461237 www.24chasa.bg
Добринка Стойкова-Парасхаки, съсобственик на DDB Group, и Мартин Димитров, творчески директор на агенция Nitram

Творческата агенция Nitram се присъединява към комуникационната група DDB Group. Въпреки промяната в собствеността агенцията ще запази своята творческа независимост, а основателят й и настоящ творчески директор - Мартин Димитров, ще продължи да я ръководи.

Nitram ще разшири портфолиото от услугите си с подкрепата на специализираните компании на групата. Освен творчески решения агенцията ще предлага дигитални, медийни, PR, BTL и продуцентски услуги, базирани на ресурса и дългогодишната експертиза на DDB Group. Nitram ще получи достъп и до опита на групата от работата й за клиенти извън България, както и възможността да предлага идеи и решения на партньорите си извън страната.

Промяната за Мартин Димитров е донякъде завръщане. Точно преди 16 години той става творчески директор на DDB Sofia (понастоящем guts&brainsDDB) и ръководи екипа до 2007-а. "Вярвам, че групата на DDB ще ни даде това, от което истински се нуждаем — мащаб. И също така вярвам, че ще имаме възможност още повече да подобрим творческото си представяне", казва Мартин Димитров.

Придобиването на Nitram е част от стратегическия план на DDB Group да има разнообразие от агенции, които да предлагат специфични решения на клиентите си с висока добавена стойност. 

"Като група винаги сме поставяли на първо място предлагането на оригинални, иновативни и в същото време работещи творчески решения. Вярваме, че в странните времена, в които живеем, творчеството е онзи ключ, който ще даде най-добрите решения за бизнеса. С включването на Nitram към нашето семейство ние увеличаваме възможностите пред нашите клиенти — настоящи и бъдещи — да имат богат избор между различните ни агенции с доказано креативно и стратегическо мислене", обяснява Добринка Стойкова-Парасхаки, съсобственик на DDB Group в България.

Тази година DDB Group започна и предлагането на BTL услуги като промоционален маркетинг, събитиен мениджмънт, мърчандайзинг, производство на рекламно и промоционално оборудване и др. чрез създаването на специализираната агенция „Готово“.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Пие ли се вино от ритоните и защо те са толкова важни за владетелите? Защо по ритоните има изобразени престъпления и хулигански прояви? Що е то коньопетел? Отговори на тези въпроси и още много любопитни факти дава директорът на РИМ Сливен доц. д-р Николай

Само 1 г. след като роди момиче Любомира Казанова "подарява" сестричка на София  Втора дъщеричка очаква златното момиче Любомира Казанова. Грацията показа наедряло коремче в басейна по време на лятната си семейна почивка, а до нея във водата е първородната й рожба София. Снимката в социалната мрежа е придружена с текст: "Малката ми любов Софи и

Изящна е Виктория Готева не само на екрана, но и извън него, цялата в червено - все едно слиза от комунистическия събор на Бузлуджа. Водещата на новините по Би Ти Ви заложи на огнения цвят и прикова мъжките погледи край НДК с елегантен червен костюм, очертаващ стройната й фигура. "Въоръжена" с червено конче, вероятно против уроки