Стартира конкурса IAB MIXX AWARDS 2022

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/10432064 www.24chasa.bg

12 водещи международни експерта оценяват постиженията на дигиталната индустрия в България в 19 категории

 IAB България, най-голямото сдружение на медии, агенции и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес в България, стартира приемането на заявки за седмото издание на IAB MIXX Awards 2022 Условията за участие в конкурса изискват кампаниите да са осъществени в периода  декември 2020 година – декември 2021 година. Крайният срок за подаване на кандидатури за IAB MIXX Awards 2022 е 10 март 2022г., съобщиха организаторите.

Новото в предстоящото издание на конкурса е в няколко посоки една от които е по-широк спектър от възможности за измерване на ефективността на една кампания в дигитална среда. Проектите ще бъдат оценявани от изцяло международно жури тази година с увеличен състав състоящ се от 12 членове от два съдийски състава, фокусирани в направленията „Стратегия и цели“ и „Тактики и инструменти“ изтъкнати ескперти и професионалисти от дигитална индустрия. Председател на журито е Aлександър Калчев, Executive Creative Director, DDB Paris.

       Техническа комисия, която бе включена за първи път в миналогодишното издание също е с увеличен състав за предстоящите IAB MIXX Awards 2022, която ще следи за спазване на правилата по подаване на заявки, комисията ще включва доказани специалисти, които са запознати с формата.

     За първи път IAB България ще финансира 3 от спечелилите компании на MIXX Awards 2022, да участват на MIXX Awards 2022 Europe, което е уникална възможност за компаниите да бъдат отличени и на още по-високо Европейско ниво.

Ключови дати за IAB MIXX 2022:

Участват кампании, реализирани в периода декември 2020г. – декември 2021г.

Срокове за подаване на заявки:

Ранна заявка: от 09.12.2021 до 09.02.2022г.

Стандартна заявка: от 10.03.2022г. до 02.03 2022г.

Късна заявка: от 03.03.2022г до 10.03.2022г.

Церемонията за обявяване на победителите и връчване на наградите: 20 април 2022г. и още един изцяло нов акцент за това издание ще бъде формата - гала вечеря.

Официален партньор: А1 България

Хостинг партньор: Superhosting

Дигитален партньор: Пощенска банка

Tворчески партньор: The Smarts

Медия партньори: BTV Media, Нет Инфо, Икономедиа, Investor.bg, сп.Мениджър, Медийна група България, Darik radio, Булевард България, Economic.bg, SBB Media

За повече информация и участие в конкурса: https://mixx.bg/

За Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria)

IAB е най-голямото глобално сдружение на медии, агенции и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес. Локални IAB организации има в 46 държави на 6 континента. Компании от целия свят участват в разработването и прилагането на стандарти в онлайн бизнеса и работят за развиването на дигиталната индустрия, сигурността на личните данни и електронните политики, като същевременно консултират и помагат за това и на институции като Съвета на ЕС и сената в САЩ. Сред членовете на глобалната IAB организация са Google, Facebook, Disney, Fox Networks, LinkedIn, AT&Т и др. Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria) е лицензиран представител на IAB за България от 2009-та година.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В навечерието на коледните и новогодишни празници Ива и Велислава Костадинови поднасят своя музикален подарък към всички любители на българската народна песен. В ефира на Фен Фолк ТВ вече може да се гледа най-новия им видеоклип към песента „Мари, Невено“, която е част от втория им самостоятелен албум „С България в сърцето“

С ядки се храни Явор Борисов. Актьорът, който нашумя със сериала "Ол инклузив" и няколко театрални постановки, чинно си сложи маската, преди да влезе в магазина за бадеми и фъстъци. Борисов си купи малко пакетче, от което си хапва ядки с кеф. Снимки: България

Човек разходи пуйка на каишка в центъра на София. На необичайната гледка се натъкна софиянец тази сутрин. Снимка: Забелязано в