Драгомир Симеонов за речта на Радев: Да не е снимано с дрон?

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/9369079 www.24chasa.bg
Драгомир Симеонов

Мога ли вече да кажа, че речта на президента снощи не беше нищо особено, пише във фейсбук журналистът Драгомир Симеонов.

И продължава: "но интрото с подредените гвардейци в коридора беше впечатляващо! Страхотна операторска работа! Може би дори е снимано с дрон."

Пак във фейсбук режисьорът Евгений Михайлов коментира речта на Радев, като "фалшивото, напомпано злобно и смешно слово на (п)Резидента".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Който гледа сериали, не гори знамена

    Който гледа сериали, не гори знамена

    Много смисъл има в идеята на Българската национална телевизия да се направи балкански медиен хъб, с който да се обменят програми и филми на страните от региона. И БНТ вече е започнала разговори с обществената телевизия на Северна Македония в тази посока. Става дума за официална размяна на програми, филми, за съвместни продукции
  • Георги Марков

    Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!

    От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата политическа жертва на коронавируса, но на световната политическа сцена остава явлението тръмпизъм. Не на глобализма ! Да на патриотизма! Да на националния суверенитет ! Да на защитата на границите от незаконни мигранти ! Да на националната идентичност