В България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/9245960 www.24chasa.bg
Георги Марков

Да пратим телеграма до Брюксел – днес е Въведение Богородично, празник на християнското семейство. България празнува!

С оглед на последните политически решения на Европейския парламент и Европейската комисия, препоръчващи ни да приемем джендър идеологията, да им изпратим телеграма: днес цяла България празнува Въведение Богородично – Ден на християнското семейство.

Публично се изказаха председателят на парламента Цвета Караянчева, премиерът Бойко Борисов и лидерът на опозицията Корнелия Нинова. Последната дори допълни: "Нека пазим традициите и ценностите на християнското семейство от неспиращите опити те да бъдат подменени и да възпитаваме децата си в духа на тези ценности".

Точно Въведение Богородично е моментът да обърнем внимание на брюкселските чиновници, че в България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

(От Фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Таксито да поскъпне? А кой ще се вози?

    Таксито да поскъпне? А кой ще се вози?

    Добър момент избраха такситата да искат вдигане на цената, няма що! В криза и пандемия. Националният таксиметров синдикат настоява началната тарифа да стане 3 пъти минималната за километър. Това е сериозно увеличение спрямо сегашното правило, че първоначалната тарифа може да е с 50% по-висока от цената на километър
  • Частичен локдаун или пълен нокаут

    Частичен локдаун или пълен нокаут

    Да познавате случайно един собственик на ресторанти в София с два положителни теста за К-19? Аз не, но жена му ми писа на месинджъра. Правела съм приятно впечатление, та затова директно ме пита: “Можете ли да ми съдействате за връзка с генерал Мутафчийски?” Съпругът ѝ се влошил, трябвало спешно да го приемат във Военна болница