Георги Марков позна, че ще падат правителства в Западна Европа

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/8772814 www.24chasa.bg
Георги Марков

Направи предсказанието си в интервю за "24 часа"

"Приятели, познах че в западна Европа ще падат правителства. Днес си замина Едуар Филип, след като Макрон бе разгромен на местните избори. Идва ред на Конте в Италия и на Санчес в Испания", написа във фейсбук депутатът от гражданската квота на ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Той поздрави западните правитеслства с песента на Lewis Capaldi - Before You Go.

Тези свои предсказания Марков направи в интервю за "24 часа", което надмина 74 хил. четения на сайта на медията.

Ето какво отговори в края на май депутатът:

"Да, моята прогноза е, че правителствата в Испания, Италия, Франция, а може би и Швеция ще паднат до края на годината. В Испания вече се почна. Партията “Вокс” с един чудесен лидер като Сантяго Абаскал вече поведе хората на автошествие срещу абсолютно сбърканата политика на социалиста хубавец, така му викат, Педро Санчес.
Тази седмица вече са насрочени много големи митинги. Смятам, че същото ще последва в Италия и Франция.
Във Франция Макрон загуби абсолютното си мнозинство в долната камара на парламента. От партията му “Република, напред!” се отронват седмично по 7 депутати. В Швеция пък прехваленият Стефан Льовен направи от некомпетентност страната си морга."

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Отваряйте си очите за измамници в турбуленцията

    Отваряйте си очите за измамници в турбуленцията

    Вече месец в България продължава политическата турбуленция. И в нея се активизират хора от всички етажи на обществото - от най-високите, та до сумрачните подземни етажи. Както е известно, в смутни и несигурни времена излизат мошеници от всякакъв вид и калибър. Това е за тях златно време, това е техният “ден година храни”
  • Да блокираш - за всички е гадно

    Да блокираш - за всички е гадно

    Гадно е, нали? Да ти блокират пътя и да не можеш да се прибереш вкъщи. Да опиташ да заобиколиш, но пак да се окажеш блокиран. Да си с чувството, че си невинен в затвор или птица в клетка. Да се питаш: “Защо сега точно на мен ми нарушават правата?” Но пък когато пред колоната от автомобили с вече проклинащи момента шофьори и пътници се изправи