Кметът на община "Марица" за 35-ата й годишнина: Непрекъснато се разраства

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/14076259 www.24chasa.bg
Кметът на община "Марица" Димитър Иванов

Обръщение за празника на Димитър Иванов

Скъпи жители на община „Марица“,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 35 години от създаването на селищната ни система! За поредна година отбелязваме този ден на един от най-светлите християнски празници – Благовещение. Имаме много поводи за гордост, но най-значимият е, че „Марица“ е жива община, която непрекъснато се разраства. Доказателство затова е строителството на нови детски градини – 9 за последните 9 години.

Щастлив съм, че мога да кажа, че през всяка година от управлението ми съм изграждал по една нова детска градина. За мен няма по-важен показател за позитивната посока на развитие на селищната ни система от факта, че в нея се заселват все повече нови семейства.

Нека всички заедно да продължим да съграждаме новия, модерен и съвременен облик на община „Марица“! Нека със съвместните усилия на жителите, общината, Общинския съвет и бизнеса да работим за по-доброто й бъдеще и превръщането й в още по-привлекателно място за живот!

Желая на вас и на семействата Ви здраве, успехи, щастие, мирни и благодатни дни!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Само в "24 часа" на 30 май - Внимание, ChatGPT краде лични данни

    Само в "24 часа" на 30 май - Внимание, ChatGPT краде лични данни

    Само в "24 часа" на 30 май четете: Любовна триада превърна 23-годишна жена в убийца Перверзното усещане за нормалност и записите - анализ на психолога Николай Димитров Съдебната система буквално избухна - интервю с министъра на правосъдието Крум Зарков По-добра ли е гръцката избирателна система от българската - Иван Гарелов отговаря на Валери
  • Иван Гарелов с последната си книга “Рокендрол, шпионаж и... последен валс”, издадена от КК “Труд”

    Кажи си, Валери!*

    Високомерието към гръцката демокрация е неуместно Като кажеш за някого, че много го уважаваш, това обикновено е прелюдия към непозволен удар. Така постъпи с мен Валери Найденов. Аз също го уважавам - за тънкия му хумор, за ерудицията му, за постоянството. Малко ми е досаден с налагането от години на мажоритарния избор като магическо решение на