Лена Бориславова: Никой не ми е плащал заплата над 13 000 лв.

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/13178405 www.24chasa.bg
КАДЪР: Фейсбук/Политическа Партия ГЕРБ

"ГЕРБ се загрижиха за ББР

Уважаеми ГЕРБ дами, трогателна е фалшивата ви загриженост за състоянието на ББР - банката, която по време на управлението на ГЕРБ бе лична касичка за безвъзмездни грантове (а не заеми!) за приближените до ГЕРБ бизнесмени, свързани с Д.П., Инса Ойл, Вълка и други колоритни герои на ГЕРБерското ни минало. Част от които бизнесмени вече са в просрочие и не си обслужват задълженията, а ББР с новото й ръководство се наложи да влезе принудително в управлението им…

Къде беше тази “загриженост” в предишните 12 години? Къде бяхте с ловките си парламентарни въпроси, когато цялото общество се питаше защо ББР не работи за малкия и среден бизнес? Къде бяхте, когато цялото ръководство на ББР, назначено от Вас, взимаше стотици хиляди за заплата всеки месец?!? Къде, мили ГЕРБ дами?

Ясно е каква е целта на поредното ГЕРБ шоу - отвличане на общественото внимание от скопяването на Изборния кодекс, което плануват да довършат тази седмица чрез генериране на фалшиви скандали.

Късоопашатата лъжа за ощетяването на ББР с 1 млн. лева ще “поври” известно време, докато отново не бъде оборена с факти… но зад нея ще продължи да прозира тоталната импотентност на ГЕРБ да изведе страната от кризите чрез ясна управленска програма и поемане на отговорност.

П.С. Продължава да се повтаря и друга жълта лъжа относно заплата, която съм получавала от ББР. Никога не съм била служител на заплата на ББР, нито съм получавала лично адвокатско възнаграждение от Банката. При никой работодател не съм била на месечна заплата от над 13 000 лв.

На лъжата краката са къси. И се носят последствия", написа Лена Бориславова в личния си фейсбук профил. 

(От фейсбук)

Поводът за публикацията на Лена е изказването на Деница Сачева "Заради решения на Управителния съвет, назначен от Кирил Петков, държавата е ощетена с 1 млн. лв., плюс 560 хил. лв. за адвокатски услуги". 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Министерствата трябва да предложат мерки за понижаване на цените

    Как цените ще тръгнат надолу предизборно

    През юни в Турция ще има избори, които президентът Ердоган, естествено, иска отново да спечели. И от месеци насам там се вдига голяма пушилка, че цените на основни стоки щели да бъдат намалени, защото правителството поискало това от едрите търговци. Дори 13 големи фирми бяха глобени с 47 млн. долара
  • Полиция СНИМКА: Pixabay

    Кому се усмихват малолетните богини?

    Защо момичета крадат, за да си купят модерен смартфон Разбира се, че перефразирам Христо Смирненски. И по смисъл го перефразирам. Но не съвсем. Децата са най-голямата ценност на едно общество, защото са неговото бъдеще. В тях вграждаме идеите и идеалите си за собствения и за живота на всинца ни. Идеалите обаче имат странното свойство да се