Кабинет “101 далматинци” - коя ще е неговата Круела? (Видеозавещание)

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/12677672 www.24chasa.bg
Георги Милков

Гледайте изборното телевизионно студио в сайта и фейсбук страницата на “24 часа” в неделя от 18,55 ч

В неделя трябва да изберем парламент, който пък трябва да избере 101-ото правителство на България.

Тази нумерология ни подсеща за филма “101 далматинци”. Ако си спомняте фабулата, там имаше група сладки, малки кутрета далматинчета, които трябваше да направят всичко възможно, за да останат заедно, преодолявайки безброй препятствия насред една люта зима. Включително и да минат през една замръзнала река, за да се спасят от лошата Круела Девил, която искаше да им одере кожичките.

Като че ли точно такава изглежда и ситуацията на 101-ото българско правителство - една група, която трябва да остане заедно, да премине през разни бедствия, за да се спаси от Круела Девил.

Но коя е Круела Девил? Корупцията, инфлацията, икономическата криза, тежката зима, войната... Това предстои да видим.

Какво ще стане с нашите герои? Ще успеят ли да преминат през голямата зимна река, ще останат ли заедно и ще спасят ли кожичките? Или както обикновено става в българската действителност, ще се сджафкат и сръфат помежду си.

Вижте видеото 

Ще коментираме бъдещето на България и това на 101-ото правителство в телевизионното изборно студио на “24 часа” в неделя от 18,55 ч.

Гледайте ни в сайта и фейсбук страницата на “24 часа”. Преди това - гласувайте!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Ловчанският митрополит Гавриил

    Ловчанският митрополит Гавриил: В светата литургия няма молитва за война, а за мир

    Уважаема редакция на вестник “24 часа”, Известяваме ви, че във в. “24 часа” от 7 декември 2022 г. на първа страница на вестника има две снимки с текст “Волоколамският митрополит и външен министър на Московската патриаршия Антоний (вдясно на лявата снимка) отслужи заедно с нашия митрополит Герасим литургия в Руската черква за успех на Русия в