Приятели на загиналия горски от Кресна: Той беше професионалист, всеотдаен и отговорен

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/10053468 www.24chasa.bg

Двама горски служители загинаха при гасене на върхов пожар край Сандански вчера. Близки, приятели и колеги описаха 48-годишният Валери Димитров като всеотдаен, отговорен и човек с голям опит. Те определиха смъртта му за нелепа, съобщи БТВ.

Днес е ден на траур в Петрич и Кресна в памет на загиналите при големия горски пожар край Сандански двама горски служители.

Според близките на Валентин той е бил изненадан от нещо непредвидено и затова се е случила трагедията. Те призоваха и да се помисли за защитно облекло за горските служители, които наравно се борят с огнените стихии заедно с пожарникарите.

Другият загинал е 34-годишният Антон Гръбчев от Петрич. Предполага се, че и на двамата име прилошало от дима и са припаднали, след което огънят ги е погълнал.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Кой има полза от сатанизирането на лекарите

    Кой има полза от сатанизирането на лекарите

    Сатанизирането на българските лекари продължава. Всеки ден излизат различни по посока компромати и върви чистка с неясна мотивация. Мислехме си, че това е породено от неистовия стремеж да се ликвидира всичко, което мирише на Бойко Борисов. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров (R.I.P.). Според последните социологически данни партия ГЕРБ твърдо е
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо