Акумулаторните градински уреди на Керхер – мощни, безопасни, универсални

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/14441913 www.24chasa.bg

Безкабелен комфорт

Без електрическо захранване навън? Без желание за кабели, препъване и лимитиран работен радиус при работа в градината? Новите акумулаторни градински уреди от Керхер решават тези и други проблеми. Независимо дали с 18 или 36 V – правилният уред е под ръка за всяка мощност и приложение.

С производство на помпи, поливни системи, пръскачки, маркучи, както и водоструйки, метачки и сухо/мокро смукачки Керхер вече има изчерпателен набор от уреди за поддръжка на градината и външните пространства. Брандът има батерийно захранвана почистваща технология в своето портфолио вече повече от 30 години. Опитът от двата свята се събира със стартирането на акумулаторните градински уреди. Резултататът е високоефективна и изчерпателна гама от градински уреди, които са надеждни, удобни и универсални.

Поляна, жив плет и грижа за дърветата, както и премахване на плевели, са някои от многото полета на приложение на акумулаторните уреди.

Грижа за поляната (тревните площи?)

Добре поддържана градина включва изрядно окосена трева. Независимо дали са малки или големи площи – сега има избор между четири акумулаторни косачки в LMO гамата с различна ширина на косене. Общото между моделите е изключителното оборудване, чистият сряз по краищата на градината и впечатляващо изпълнение при косене. Разликите в оборудването варират от индикатора за нивото на запълване и многостепенното регулиране на височината на рязане, до функцията "Push Assist" и подпомагане на задвижването с натискане на бутон, когато е необходима повече мощност. Потребителите имат опцията да изберат модела, който най-добре отговаря на техните изсиквания.

Трите акумулаторни тримера в гамата LTR варират по отношение на батериен волтаж и режещ диаметър, но имат едно общо нещо: тревата и упоритите плевели могат лесно да бъдат премахнати дори и на труднодостъпните места. Краищата на озеленената площ са прилежно подрязани. Телескопични и ергономични дръжки избягват неудобните позиции на тялото по време на работа.

За детайлната работа Керхер предоставя безкабелно и леко 2-в-1 решение: акумулаторната ножица за трева и храсти GSH 18-20 Battery (18 V). Тя бързо може да се превърне от подрязваща ножица за трева по краищата на градината, към ножица за храсти благодарение на винтовата си система, неизскваща инструменти.

Акумулаторни храсторези

18 и 36 V акумулаторни храсторези от Керхер впечатляват с мощно представяне, ергономичен захват, както и умни аксесоари - превръщат живия плет и храстите в хващащи окото елементи на всеки двор.

С акумулаторния телескопичен храсторез PHG 18-45 Battery, заедно с 18 V батерия, подрязването може да се извършва безопасно и удобно от земята. Жива плет до 4 м вече не е проблем. При по-дълготрайна работа, рамемният колан облекчава и предпазва гърба.

Грижа за дърветата

Подрязването на дървета е предизвикателство по много начини и обикновено изисква огромно физическо усилие. Работата става по-лесна с акумулаторнaта ножица за клони на Керхер TLO 18-32 Battery: удобно подрязва клони с диаметър до 3 сантиметра с натискането на бутон и може да се управлява с една ръка.

Акумулаторният верижен трион удължител PSW 18-20 Battery реже клони на височина до 4 метра – гъвкава и безопасна безкабелна работа благодарение на 18 V батерия. Обширният работен радиус се постига със стабилен и лек удължител. Той може веднага да се прикрепи с помощта на съединителя за бързо освобождаване. Със скорост на веригата от 5.5 м/сек трионът реже през по-обемни парчета дърво много бързо.

С 18 V и 36 V акумулаторни верижни триони Керхер предоставя подходяща алтернатива на бензиновите модели за частните собствености или гористите местности. Мощна производителност, комбинирана с безопасна работа благодарение на спирачката на веригата и двустъпковото отключване. Зъбната опора позволява безопасно управелние и прецизен разрез, системата за опъване не изисква допълнителни инструменти.

Батерия с “Real Time” технология - уникална сама по себе си

Особеността в батериите на Керхер е LCD дисплеят с “Real Time” технология, който прецизно показва оставащото време за работа и за зареждане в минути, в комбинация с нивото на оставащата батерия. Това, което се отнася до всички модели, е униканата спрей защита (Class IPX5), която ви позволява да работите без да сте нащрек за чувствителни към вода компоненти. Корпусът на батерията е направен от удароустойчива пластмаса. Ако машината не работи за дълги периоди от време, контролирания от процесор автоматичен режим на съхранение гарантира дълъг живот на литиево-йонните клетки.

Повече информация за продуктите на Керхер може да видите тук или като посетите Керхер центровете в страната.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Витрините оглежда, докато минава покрай тях Тони Зетова. Знаменитата волейболистка се движи из София в небрежен спортен вид и никой не може да отрече, че изглежда много, много добре. Снимки: България

Сладко-сладко си похапнаха Алек Алексиев и Константин Вълков. Актьорът и журналистът поседнаха на дружески обяд, който поляха културно с червено винце. Наздраве! Снимки: България

ММА боецът Валентин Бенишев има предложения от две големи организации, разказа самият той за Спортната джунгла. Непобеденият талант се завръща в петък на голямата галавечер Max Fight 54 в Пловдив. Бившият съперник на Ислам Махачев ще се бие с румънеца Габриел Буфтя, съобщи jungle.bg. „За сега не водя преговори с нито една от въпросните вериги