От 20 ноември се приемат проекти за участие в 19-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/13214148 www.24chasa.bg

Ideal Standard подготвя нови предизвикателства към архитекти и интериорни дизайнери в предстоящото издание на националния конкурс „Баня на годината“. В състезанието за интериор на баня категориите за участие са насочени както за архитекти и дизайнери и доказали се професионалисти, така и за студенти, които да се запознаят с многообразието от продукти на Ideal Standard, тяхната функционалност и приложение.

Националният конкурс Ideal Standard Баня на годината се провежда за 19-та поредна година. Три са новите категории, в които могат да подават проекти, желаещите за участие в конкурса:

  1. Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“.
  2. Категория за професионалисти: „Реализация с продукти на Ideal Standard“
  3. Категория за студенти 3D проект: „Банята на модерния човек с подход  Singular“

Концептуалните проекти трябва да бъдат разработени върху предварително зададена подложка. В проектите трябва да има само продукти Ideal Standard. Важни критерии за висока оценка са: добре подготвена документация на проекта, спазване на нормативните изисквания,  функционалност на пространството и ергономичност и други. Критериите имат специфики, отговарящи на конкретната категория.

Гласуването на журито ще бъде в онлайн платформа от 2 март до 15 март 2023 година. Журито, което ще оценява проектите, ще бъде в различен състав за всяка категория. В категория Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“ журито е в състав арх. Пламен Братков, арх. Радина Гешева, арх. Ангел Савлаков, ахр. Андрей Ходкевич, доц. Борис Сергинов, с председател главният дизайнер на Ideal Standard -  Роберто Паломба.

Председател на журито в категорията за студенти „Банята на модерния човек с подход  Singular“ (3D проект) е арх. Александър Бояджиев. Журито е в състав: арх. Ивета Попова, Ивайло Николов, Десислава Лазарова, арх. Пламена Георгиева, Мими Фъркова.

В категория „Реализация с продукти на Ideal Standard“ председател на журито е Христо Караиванов, директор Търговска организация клъстър Източна Европа на Идеал Стандарт. В журито са: Иван Гроздев, арх. Татяна Станчева, Симона Заркова, Божана Йорданова, Петър Бубев.

Заявки за участие в Ideal Standard Баня на годината се приемат от 20 ноември 2022 г. до 20 февруари 2023 година на официалния сайт на конкурса https://thebathroom.bg/

В 19-то издание на конкурса Баня на годината класираните на първо място в трите категории получават посещение на London Design Week през май 2023, организирано от Ideal Standard. Класиралите се на второ и трето място получават предметни награди, плакети и грамоти.

Публиката отново ще избере своите фаворити и в трите категории, като ще може да гласува от 16 до 22 март 2023 г. Наградата за победителите „Баня на публиката“ е СПА уикенд.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Константин Асен поставя шестокрил ангел  Теодор Светослав е първият български владетел, който сече сребърни аспри  Средновековните ни царе поставят себе си върху българските монети, като ликовете им най-често стоят редом до Христос. В първия материал от поредицата "Тайната на българския лев" ви разказахме

С парти с най-близките си хора Тони Дачева отпразнува 56-ия си рожден ден. Торта, усмивки и добро настроение белязаха скромното тържество в тесен кръг. "Истинските неща са истински, защото се изживяват просто със сърце и душа! Благодаря на всички, които ми пожелахте толкова хубави неща, че направихте празника ми невероятен

Чалга дивата ДесиСлава изпраща есемеси за пострадалите от мега земетресението в Турция. Това разкри самата изпълнителка в профила си в Инстаграм. "Нека се помолим да има повече спасени хора!", написа ДесиСлава и показа снимка на телефона си, на която се вижда, че е изпратила редица мобилни съобщения