Нещо вкусно: Медени ребърца
29.11.2022 16:02; Рецепти за здравеНеобходими продукти:
1 кг свински ребра
1 малко парче настърган джинджифил
1 скилидка счукан чесън
2 с.л. сос Уорчестър
1 с.л. мед
2 с.л. балсамов оцет
2 с.л. зехтин
сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички продукти за маринатата. Намажете добре ребрата и ги оставете да престоят 1 час.
2. Отцедете ребрата от маринатата и ги изпечете на скара. По време на печенето ги обръщайте периодично и ги мажете с отделилата се марината. Сервирайте горещи.
Може да изпечете ребрата във фурна. За целта е добре да ги сварите за 30 минути, след което да ги мариновате и изпечете.
Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.
-
Утре поетапно ограничават движението по Подбалканския път
-
Как да подготвим лесно стаята на ученика
-
Ремонти с Валери: Как да шлайфаме бетон или скални повърхности
-
Ремонти с Валери: Не забравяйте терасите и балконите, те са част от дома ни
-
Ремонти с Валери: Покрийте с лак старата дървена стълба в дома си
-
Ремонти с Валери: Как да подготвим дома за зимата
-
Облаците се разкъсват и остава студено в понеделник
-
Българската пшеница е непродадена, украинско зърно напълни складоветe
-
Антракнозата може да изненада още през февруари
-
Защо пожълтяват листата на мушкатото?
-
У нас температурите падат, повече сняг се очаква от четвъртък
-
По какво се различава кафявата захар от бялата?