Нещо вкусно: Медени ребърца

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/13182308 www.24chasa.bg

Необходими продукти:

1 кг свински ребра

1 малко парче настърган джинджифил

1 скилидка счукан чесън

2 с.л. сос Уорчестър

1 с.л. мед

2 с.л. балсамов оцет

2 с.л. зехтин

сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Смесете всички продукти за маринатата. Намажете добре ребрата и ги оставете да престоят 1 час.

2. Отцедете ребрата от маринатата и ги изпечете на скара. По време на печенето ги обръщайте периодично и ги мажете с отделилата се марината. Сервирайте горещи.

Може да изпечете ребрата във фурна. За целта е добре да ги сварите за 30 минути, след което да ги мариновате и изпечете.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Рекордьорът по титли от "Аустрелиън Оупън" Новак Джокович завоюва безпрецедентен десети трофей в Мелбърн. Той удари във финала Стефанос Циципас без да му даде нито сет - 6:3, 7:6(4), 7:6(5). Интересното е, че Ноле загуби само един единствен сет в целия турнир. Сърбинът спечели първата част с 6:3 рутнно само за 36 минути чрез ранен пробив

Исках да стане криминален патoлог. Това каза в "Събуди се" по "Нова" Деси Цонева. Дъщерята на покойния Димитър Цонев се запалва по криминалистиката като дете. Чете много романи от този тип. Насока към тях и дава баба й. "Много четях криминални романи. И най-много ме грабна работата на патолога, който разкрива случаите", разкри още Цонева

Мечка, която не спи зимен сън, сериозно стресна жителите на смолянското село Могилица. Местните хора забелязват, че върху новонатрупания сняг има стъпки от хищник. По техни думи става въпрос за малка по размери мечка, но се чудят защо по това време на годината косматият бозайник не се е отдал на зимен сън