Трикове, които ще ви помогнат във вашите онлайн залози

02.07.2021 10:30 24 часа Пловдив онлайн
Изтчоник: Pixabay

Основната цел на всеки любител на онлайн залозите е печалбата. Колкото и големи "разбирачи" да са някои от нас обаче няма човек, който да има 100 процента успеваемост. Не съществува безупречна стратегия за залози на любимите ни спортове, но пък можем да се опрем на някои добри съвети и да се възползваме от трикове как да сме по-успешни в стремежа ни към увеличаване на сметката в акаунта си.

Част от уменията ни в бетинга са придобити от практиката в сайтовете като например  bet365 онлайн. Изборът за различни спортове, разнообразни опции и видове залози е огромен и трябва да измислим правилна стратегия за игра.

- Един от основните съвети, които повечето специалисти биха Ви дали, е да избягвате да залагате изцяло на фаворитите в големите първенства, примерно в света на футбола. Всеки начинаещ би си помислил, че шансът да "хванем" победи на грандовете в така наречената "права" колонка е огромен. Това обаче далеч не е така и ще Ви дадем нагледен пример. Избрали сме шампионите от последния сезон (2020/21) в петте големи първенства - Манчестър Сити, Атлетико (Мадрид), Интер, Байерн и Лил. Английският тим не е победил в 11 двубоя (от общо 38), испанският -  в 12 (от 38), италианският - в 10 (от 38), германският - в 10 (от 34), и френският - в 14 (от 38). Това прави общо 57 мача без успех, така че си представете в колко случая "правата" колонка не е излизала.

- Друг основен съвет е да залагате със спечелени пари. Например започвате с 10 лева, които след успешен залог стават 20. Оставяте си първоначално вложените 10 и продължавате напред с надградените 10. Така ако в даден момент загубите ще разполагате с първоначалния си баланс.

- При предварителните прогнози е добре да се запознаем с подробна информация за отборите, на които искаме да заложим, класирането, моментната форма и т.н.. Всеки букмейкърски сайт предлага статистически данни, които са ни необходими за правилния избор.

- Прогнозите преди старта на мачовете могат да ни донесат успех, но залозите "на живо" са също много добър вариант. Причината е, че можем да се ориентираме от това как се развива даденият двубой, кой отбор е в по-добра форма на терена, дали някой играч не е получил ранен червен картон и т.н. Също така можем и да прогнозираме даден "голям" отбор да обърне резултата, ако е получил ранен гол.

- Трябва да знаем също, че в дадени спортове коефициентите са едни преди началото на мача, и по-различни докато тече на живо. Пример за това е баскетболът, където ставката за "под/над точки" се вдига с над 10 процента след стартовата сирена.

- Интересна стратегия е и да следите дадени отбори, дори по-малки, и да играете само на тях.

- Друг съвет, който специалистите дават, е "правата" колонка да е с по-малко мачове, например три или четири, за да се увеличи възможността за печалба.

- Важно е също и да не залагате на любими отбори, водени от емоцията си, тъй като често те ще Ви донесат двойно разочарование.

- Огромно предимство е да сме специалисти в даден не толкова популярен за широката общественост спорт, като например плажен футбол, тенис на маса, ръгби или футзал. Така ще сме наясно с някои специфични дадености и шансът ни за увеличаване на печалбата е по-голям.

- Има и една интересна стратегия, наречена "Мартингейл", която в същността си винаги завършва на печалба за този, който залага. На практика обаче може и да не е е точно така. В основата си при загуба всеки следващ залог се удвоява. Поради тази причина любителите на въпросната стратегия търсят коефициент от 2,00 нагоре. Чест вариант е и да се търси равенство на един отбор, докато такова излезе, а всеки нов залог след загуба на предишния се удвоява. Така в един момент, когато залогът Ви излезе, със сигурност ще сте на печалба. Въпреки че на теория системата е непробиваема, не е добре да я стартирате. Ако неуспешната серия продължи твърде дълго, ще се нуждаете от сериозна сума, а и от букмейкър, който няма ограничения да приеме всичките ви залози. Много от сайтовете обаче имат таван. 

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>