Какви спортове могат да се гледат през приложението на Bet365

30.06.2021 10:00 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Мобилните технологии се развиват с толкова бързи темпове, че вече не можем да си представим живота си без тях. В днешно време свикнахме да правим много неща с телефоните си. Едно от тях може да е и залагането в букмейкърски сайт. Всяка една бетинг компания разполага с мобилна апликация, тъй като така достъпът на нейните клиенти до платформата й става все по-лесен и удобен. Това е така, тъй като в "битката между електронните устройства" много напред са именно мобилните телефони, заемащи над 70 процента от пазара към днешна дата. Хората носят устройствата си навсякъде и така могат да направят своя залог или да следят дадено събитие докато пътуват в метрото, чакат на опашка, разхождат се в парка или в обедната почивка на работа.

Въпросните мобилни приложения предлагат всичко, което ще намерите и в компютърната версия на сайта. Ако решите, например, да използвате Bet365 за Андроид, няма да Ви липсва нищо от пердлаганите услуги на букмейкъра. От телефона си можете да направите всичко, което и на лаптопа си - да се регистрирате, да поставите залозите си, да следите събития на живо и какво ли още не.

Както и при различните телевизии, така и при букмейкърите има битка за взимане на правата на определени събития, които да бъдат излъчвани с картина в сайтовете им. Британската компания може с гордост да да бъде обявена за една от най-силните в това отношение. Сайтът излъчва на живо както водещи футболни първенства, между които френската Лига 1, италианската Серия "А" и германската Бундеслига, така и по-слабо популярни като шампионатите на Обединените Арабски Емирства, Австралия и други.

Можете да гледате също и силни турнири по тенис, волейбол, баскетбол, включително NBA, хокей на лед, лека атлетика, бадминтон, надбягвания с коне и хрътки и други. Част от тях вървят включително и с коментар, а картината е със сравнително високо качество. Важно уточнение е, че за да гледате събитията, трябва да имате средства в сметката си.

Мобилната версия на Bet365 е достъпна както за Андроид система, така и за iOS. Дизайнът е изключително лесен и удобен и няма разлика с версията през браузър.

Менюто с всички спортове е в горната лява част на апликацията, а до него можете да изберете опция "на живо", след което и "мои залози", като в най-дясната горна част е и информацията за вашия акаунт.

Ако залагаме преди дадено събитие, можем да намерим подробна статистическа информация, която да ни помогне в избирането на залога ни. Ако пък искаме да играем "на живо", също ще намерим информация относно досегашния му развой, която да ни ориентира към коя опция да се насочим.

В мобилното приложение на британския букмейкър можете да играете и на други игри като виртуални спортове, казино игри, покер, рулетка, електронни спортове и други. Графиката във всяка от тях е изключително добра, а опциите за залог са колкото и когато ги играем от компютъра.

Трябва да отбележим, че Bet365 не предлага на своите абонати специални бонуси за игра през мобилната апликация, но съдейки по стремежа на компанията да задоволява клиентите си, няма да се учудим ако видим и това някой ден.

Като цяло можем да заключим, че букмейкърите ще работят все повече в усъвършенстването на мобилните си апликации, тъй като бъдещето на потребителите е насочено именно към тях.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>