Какви залози на живо предлага Palms Bet

29.06.2021 10:30 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Залозите на живо са сред най-предпочитаните от любителите на бетинга. Ако преди години имахме много ограничени възможности, то сега изборът е огромен.

Често се случва даден мач да не тръгне според предварителните ни прогнози и затова можем да се ориентираме "в движение" за някакъв по-различен изход.

Един от сайтовете, които ни предлага огромно разнообразие от залози на живо, е Palms Bet. Родният букмейкър има много лесно за управление меню, а избирайки въпросната секция двубоите от различни спортове ще ни излязат в лявата му част.

Заради популярността му, най-добре откъм Live събития е представен футболът. Всяка една среща ни предлага голям брой опции за залагане. Сред тях са прогноза за победител, хендикап, под/над брой голове, голмайстор, изход на първо или второ полувреме, двоен шанс, следващ отбор да вкара, резултат в оставащото време, брой корнери, азиатски хендикап, дали ще има дузпа в срещата, брой картони, минута на първо попадение, четен/нечетен брой голове и какво ли още не. Можете да комбинирате дори и няколко прогнози от различни мачове, които да подредите в "права колонка". Те се изписват в дясната част на сайта. Коефициентите могат да се променят във всяка секунда, в зависимост от това какво се случва на терена. Хубавото е, че Palms Bet предоставя на своите клиенти постоянна статистика, така че при избор на залога си да можете да се ориентирате в това колко минути остават, кой тим има повече удари, кой от отборите колко корнера е изпълнил, колко са картоните и т.н. Една от много добрите опции в сайта е разделът "Любими", в който Вие сами поставяте мачовете, които следите, и така по-лесно и удобно можете да гледате как се развиват. Минусът е, че няма анимирана графика на срещите, но пък най-вероятно е въпрос на време сайтът да предостави и такава на своите клиенти.

Вторият по подредба спорт в секцията "на живо" е тенисът. Тук можем по време на даден мач да заложим за победител, под/над геймове, хендикап геймове, брой сетове, точен резултат за даден гейм или сет, дали ще има тайбрек и други. В сайта имаме възможността да избираме между двубои от огромен брой турнири, които се играят по целия свят.

Следва баскетболът, в който пазарите също са много разнообразни. Във всеки един мач "на живо" можем да играем за победител, под/над точки както за цялото времетраене, така и за отделните четвърти или полувремена, хендикап, четен/нечетен брой точки, печеливша разлика и други.

Волейболът също ни предлага атрактивни опции за залози - победител в мача, брой геймове, под/над общ брой точки в срещата, хендикап, брой геймове, точен резултат, кой ще спечели дадена точка и други.

Palms Bet предлага Live секция и за още много спортове, сред които тенис на маса, хандбал, футзал, Формула 1, плажен волейбол и други.

Залозите на живо са харесвани най-вече заради бързата възможност да спечелите от дадено събитие, усещайки ритъма на представянето на участниците в него и посоката, в която вървят.

Сайтът предлага и Cash out възможност, така че ако двубоят, на който сте заложили, не върви според очакванията Ви, можете да се възползвате от опцията "затвори залог", за да минимизирате загубите си, а също така сумата, която ще Ви бъде върната в акаунта, да сложите на противоположния знак. 

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>