На какви видове спорт може да се залага в Уинбет

25.06.2021 10:30 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Winbet е водещ оператор в онлайн залозите на спортни събития на българския пазар. Според закона всяко пълнолетно лице може да се регистрира в сайта и да внесе пари в сметката си, за да получи право на участие в публикуваните над 30 спорта и стотици маркети към всяко събитие. Ежемесечно тиражите на Winbet съдържат над 40 000 двубоя, които са достъпни за предварителни и лайв залози. Потребителите биват улеснявани чрез специални инструменти в winbet даващи възможности за затваряне на селекции, създаване на едномачови комбо залози и получаване на завишени коефициенти.

Кои са видовете спортни залози в Winbet

Спортният раздел на букмейкъра предоставя възможност за прогнозиране на спортни събития от над 25 дисциплини. Най-търсени са залаганията на футбол, баскетбол и тенис, но популярност придобиват и електронните спортове.

Сред другите спортове, на които може да залагате, са волейбол, тенис на маса, хандбал, ръгби, хокей на лед, колоездене, голф, водна топка, футзал, зимни спортове, снукър, билярд, бейзбол, дартс, мото спортове и американски футбол.

Отскоро Winbet публикува списък с най-популярните залози за деня, базирани на активността на играчите и на това кои са най-честите селекции във фишовете им. Необходимо е да се добавят общо пет опции за игра, заедно с текущите им коефициенти.

Какви са правилата за спортни залози

Минималният залог за спортно събитие в Winbet е 0.20 стотинки. Що се касае до максималния залог, той се определя по преценка на трейдърите на букмейкъра и засега няма точна информация колко най-много може да заложите.

За да започнете играта си, се изисква да вкарате в сметката си минимум 10 лева или тяхната равностойност в различните валути. Задължителната сума се превежда към Winbet, а операторът я поставя към виртуалния ви баланс, за можете да залагате с нея.

Минималната сума за изплащане независимо от метода, който сте предпочели, е 30 лева или техния аналог в друга валута. Помнете добре това правило, защото, ако се опитате да изтеглите по-малка сума, системата ще отхвърли вашето искане.

Пазари за залагане в Winbet

Стандартните знаци за залози за мачове са победа на домакина - 1, равенство - Х, или победа за госта – 2. Но има и други предложения за залози, които се наричат пазари и са също толкова предпочитани от играчите.

Хендикап Ви дава възможност да заложите на аутсайдера в срещата, като за него се дава изкуствена преднина от голове. Ако е един гол и сте заложили на въпросния аутсайдер, ако двубоят завърши наравно, Вие печелите. Ако са два гола в полза на аутсайдера, печелите дори и при негова загуба с 0:1.

Над/под брой голове – тук ще трябва да прогнозирате колко гола ще има в мача. Дали например попаденията ще бъдат под 2.5 или над 2.5 гола, като на разположение са и други стойности. Коефициентите са завишени и може да постигнете големи печалби дори с малък паричен залог.

При опцията двоен шанс се предоставят два печеливши знака. Този вид залог е предпочитан, когато се колебаете за крайния изход на даден мач. В този случай може да играете с два знака – при 1Х печелите, ако домакинът е победил или завършил наравно, а при Х2 – ако гостът е спечелил или двубоят е приключил с равенство. 

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>