Какво са букмейкърските бонус кодове и какво печелим от тях

24.06.2021 10:20 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Бонус кодовете, които различни букмейкъри предлагат, са едни от най-разпространените промоции, публикувани в сайтовете. Подобни оферти са примамливи, но трябва да бъдете внимателни, когато попълвате промоционалния код и да прегледате условията за изискване на бонуса. След като се запознаете с тях в winbet бонус кодове ще знаете как и къде да намерите промо кодове, които ще Ви възнаградят с по-апетитни предложения.

Какво представляват бонус кодовете

Най-често офертите, които се активират с бонус код, са предвидени при депозиране в сметката. В промоционалния списък на хазартния бранд са публикувани актуалните кодове, които се попълват при захранване на баланса или при създаване на нов профил. 

Разбира се, има индивидуални и колективни оферти за редовни играчи, които се задействат с промоционален код. В профил менюто се намира специален раздел за въвеждане на шифъра, възнаграждаващ вашата активност с Free Spins за слотове или FreeBet за спортни залагания.

Как се взема по-голям бонус с промо код

В повечето случаи говорим за получаване на цялата стойност на бонуса чрез промо код. Но има и букмейкъри, които увеличават стойността на безплатните залози при попълване на специални шифри.

Затова се налага да четете условията на офертите и да знаете кога ще спечелите повече кредити за игра. Например доскоро Ефбет подаряваше бонуси до 10 лева към стартовата промоция за спорт и така залагащите вземаха общо до 210 лева след регистрация.

Как се използва промоционален код

За да научите кои са текущите бонус кодове в букмейкъра, разгледайте промоционалната листа. Възможно е операторът да не борави с шифри за задействане на оферти и тогава трябва да приемете съответната промоция от профил менюто.

Ще забележите, че промо кодовете са буквени-цифрови комбинации с дължина около 5-6 знака. Ако шифърът е предвиден за индивидуална употреба, ще бъде по-сложен за изписване. След като го получите, може да го въведете при създаване на акаунт или депозиране на средства, в зависимост от условията на бранда.

Моментално след изпълняване на правилата за класиране, бонусът ще бъде кредитиран към баланса. Не е задължително да използвате промо кодове, но нашата препоръка е да го правите, ако прецените, че офертата си заслужава.

Какви са офертите с промо кодове

При бонуси за нови играчи промо кодът се въвежда във формуляра за регистрация и носи допълнителни бонуси при първо депозит. При безплатни кредити (FreeBet) букмейкърите раздават кодове на най-активните клиенти във вид на бонус сума за залагане на мач.

Индивидуалните оферти са за редовни участници, които получават покани за специални промоции, включващи увеличаване на следващия дезопит до 100 %. Някои брандове предлагат и фиксирани бонуси, при които се раздават точни определени суми след внасяне в сметката и попълване на бонус код.

Какво трябва да знаете за бонус кодовете

При създаване на акаунт или депозиране в баланса не е задължително да се попълват бонус кодове. Можете да използвате такива, единствено ако сте решили да участвате в съответната промоция.

Ако сте забравили да въведете промо код в обозначеното поле, няма да получите желания бонус. Все пак се свържете с обслужващия персонал и съобщете за направения пропуск. Срещат се букмейкъри, които ще Ви заредят офертата, въпреки всичко.

По ваше желание по всяко време може да прекратите участието си в бонуса и да се откажете от разиграване на получените безплатни кредити. При това положение, обаче ще загубите и спечелените суми в неизтегляемата сметка.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>