Какво представляват виртуалните спортове

24.06.2021 10:00 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Наред с реалните спортни събития, лицензираните букмейкъри предлагат в своите сайтове съвременен хазартен продукт, а именно, изцяло компютъризирани залагания на виртуални спортове. Те убедително се превърнаха в заместител на автентичните дисциплини, тъй като са без лимити, срещите се провеждат ежедневно, а интервалът между отделните кръгове трае броени минути. Тъкмо бързата развръзка, огромният набор от пазари и практичността при залагане популяризираха виртуалните спортове, което се вижда и от ревюто на Palmsbet и с което се нареждат сред най-използваните услуги на уеб компаниите.

Кои са най-предпочитаните виртуални спортове

Най-предпочитаните виртуални спортове от играчите са два. Цар Футбол намира специално място в компютърно-анимираните разработки на букмейкърите, кат чрез създадени 3D графични модели, действието наподобява реалната футболна игра.

В мачовете са приложени голяма част от правилата в живия футбол, включително наказателните удари, нарушенията, официалните предупреждения, корнерите и т.н. Имената на отборите могат да бъдат както измислени, така и действителните.

Всеки букмейкър, предлагащ виртуалните спортове, включва към предложенията си и игра на тенис. Важното е, че при умело боравене с коефициентите и свеждане на риска до минимум може да си гарантирате скоростни печалби.

Кои са другите виртуални спортове

Освен на футбол и тенис, може да залагате и на други виртуални спортове. Сред тях са баскетбол, волейбол, хокей на лед, тенис на маса, гонки с кучета, надбягване с коне, моторни спортове, бадминтон, стрелба с лък и т.н.

При всеки виртуален спорт действието протича за минимално кратък период от време, а до залагащите 3D визуализиращата картина достига Livestream канал с прецизна точност. На него се изписват текущият резултат и оставащото време.

Към екрана е добавен списък с предстоящите мачове, в случай, че желаете участие в права колонка или информация за предстоящите срещи на даден участник. Така клиентът придобива актуална информация, а останалото зависи от неговия усет.

Как се залага във виртуалните спортове

Опциите за залози във виртуалните спортове са близки до пазарите на реалните им еквиваленти. При някои виртуални спортове, като тениса и футбола, маркетите са доста разнообразни, но при други опциите не са чак толкова много.

Сред най-често срещаните варианти за залози при отделните виртуални спортове са тези за краен победител, точен резултат, залог за полувреме, броя голове, брой точки, залог за място, залог за сет/гейм, печеливша разлика, хендикап и т.н.

Най-ясна представа за наличните маркети за залози на виртуални спортове ще можете да направите, след като ги разгледате от първо лице. Ако посетите някой от българските букмейкъри със секции на залози за виртуални спортове, ще можете да разгледате опциите.

 Защо трябва да сте внимателни, когато залагате

При виртуалните спортове няма залози в реално време, а и едва ли ще има такива с оглед на краткото време за провеждането им. Все пак някои букмейкъри предоставят и такива залози в реално време на виртуален тенис, но в случаите, когато срещите протичат по-дълго.

За залагащите виртуалните спортове са интересни и интригуващи, защото им предоставят нещо различно. Самата същност на тези залози, обаче не позволява за реализиране на печалби да се ползва определена стратегия. Така че, когато залагате, имайте едно наум.

В допълнение ще отбележим, че добра идея е да търсите високи коефициенти при виртуалните спортове. По този начин ще имате възможност само с един залог да запишете солидна печалба. Тъй като изходите на събитията се определят на случаен принцип, твърде вероятно е да се получават и изненадващи изходи. 

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>