Достатъчно щедри ли са онлайн казината

23.06.2021 10:19 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Любителите на спортни залози масово се ориентират към онлайн букмейкърите и изключват от менюто си наземните пунктове. Немалко хазартни оператори пуснаха своите сайтове в интернет, като в ревю за бет365 казино има подробности за предложената на клиентите пъстра палитра от спортни залози за много спортове. Играчите са примамвани и от щедри бонуси, с които да увеличават парите си за залагане.

Основната причина онлайн букмейкърите да предлагат високи бонуси е, че искат да привлекат нови клиенти. В рекламните кампании се обявяват сумите на бонусите, което неминуемо въздейства като магнит за привличане на търсачи на силни усещания.

Компаниите бързо се ориентират и са щедри на първоначални бонуси за залози на спортни събития за новите си клиенти. Това означава, че ако си направите регистрация в сайт за спортни залози, автоматично получавате процент върху сумата от депозита, с който може да залагате.

Разбира се, бонусите имат своите правила за усвояване и разиграване, така че е задължително да се запознаете с тях, преди да приемете бонуса и да стартирате залагания с него.

 Как хазартните оператори задържат своите играчи

Хазартните онлайн оператори окриляват с много добре бонуси на старта, за да задържат своите играчите. Всеки ден се обявяват атрактивни промоции, които продължават седмично и месечно, като потребителите са уведомявани за офертите чрез изпращане на СМС на телефоните,  чрез съобщения на акаунтите им или чрез изпращане на имейл.

Онлайн букмейкърите дават бонуси както на първи клиенти, така и на регистрирани играчи. Редовните потребители често имат възможност за използване на бонус за презареждане на сметка или участие в специална игра за спечелване на джакпот.

Възползвайки се от промоционалните оферти играчите са задържат в сайтовете за залози по-дълго време, докато изпълняват правилата за разиграване на бонусите. Удължаването на престоя на клиентите в сайтовете за залози е е добра обратна връзка и е желано от компаниите.

 Какви са най-често срещаните бонуси

Най-популярният бонус е този при отваряне на сметка или по-известен като бонус „Добре дошли“. Много букмейкъри предлагат на своите клиенти и бонус под формата на безплатен залог. Определящото за него е, че вие не играете със своите пари, а с предоставения от букмейкъра кредит.

Повечето онлайн букмейкъри удвояват сумата на първия ви депозит – например, ако тя е 10 лева, играта дава предимство да стартирате с 20. Има и букмейкъри, които предлагат тройно поощрение чрез бонус – при депозит от 50 лева, влизате в играта със 150 лева.

Понякога клиентите биват приятно изненади и с бонус за лоялност, който се явява неочакван подарък от букмейкъра. По този начин той ви приветства с избора си да играете дълго време с него, а така компанията опитва безапелационно да ви спечели.

 Разпространение на бранда чрез бонуси

Някои онлайн букмейкъри предоставят изключителни оферти, благодарение на които техният бранд набира популярност. Този вид бонуси са без аналог и важат за дадения бранд. Новините за специални предложения, които дават възможност да увеличите печалбата си, се разпространяват бързо и играчите преминават от един онлайн букмейкър на друг.

Вече има и лицензирани букмейкъри, предлагащи не само парични премии, но и предметни награди, апартаменти, почивки и най-различни други изкушения. По този начин брандът става разпознаваем за много играчи, които асоциират името на сайта с предложен бонус.

Естествено, от подобни интригуващи бонуси печелят както онлайн букмейкърите, така и съответните клиенти. Колкото по-ниски са изискванията за получаване и превъртане на бонуса, толкова повече играчите се възползват от него.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>