Виж къде спират водата в София утре

21.06.2021 10:21
Снимка: Архив


На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Цветан Лазаров“, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

бул. „Проф. Цветан Лазаров“, ул. „Асен Йорданов“ и бул. „Христофор Колумб“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Димитър Списаревски“, срещу бл. 90.

На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Гоце Делчев“, ж.к. „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Гоце Делчев“, бул. „България“ и ул. „Кюстендил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
ул. „Нишава“ кръстовището с ул. „Битоля“.
ул. „Дойран“ кръстовището с ул. „Хайдушка гора“.

На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съединение“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. „Съединение“ до АМ „Тракия“
района между ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“
района между ул. „Съединение“, ул. „Шипка“, ул. „Зорница“ и ул. „Мургаш“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“
района между ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“
района между ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могилата“ и ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“, пред кметството.

На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Войнешки път“, с. Светорвачене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Софийска“, ул. „Младост“, ул. „Войнешки път“ и ул. „Чавдар Войвода“ и ул. „Софийска“ от № 45 до № 67.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войнешки път“ пред ресторант „Смоците“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Други от От страната и света

Сръбската армия по-силна от нашата, а американската вече 18 г. е първа сила

Сръбската армия вече е по-добре финансирана и разполага с повече хора и въоръжение от нашата. Това става ясно от данните на сайта Global Firepower за 2024 г

Лечебен извор блика от скала на Индипасха в мистичната Странджа

Стотици хора от различни религии се стичат в оброчището в първата неделя след Великден Стотици вярващи се стичат в тракийското оброчище Индипасха, скрито в полите на мистичната Странджа

Путин нареди да се тренира удар с ядрено оръжие край Украйна

Така Кремъл отговаря на коментарите на Запада за изпращане на войски в Киев Руският президент Владимир Путин нареди военни учения до Украйна за подготовка и използване на нестратегически ядрени

Кирил Маричков прекъсва турнето си в САЩ заради инцидент

Кирил Маричков прекъсва турнето си и се връща в България заради претърпян инцидент. Това съобщиха от Фондацията във фейсбук страницата си, като поясниха

Тодор Тагарев: Системата ни за защита срещу руско невоенно влияние не е достатъчно добра

Системата ни за защита срещу руско невоенно влияние не е достатъчно добра. Това каза пред Нова нюз бившият министър на отбраната Тодор Тагарев. Той допълни

>