Абитуриенти от Пловдив разплакаха класната си с изключителен жест (снимки, видео)

27.04.2021 13:10 Радко Паунов
12 Е посреща с разноцветни димки в планината своята класна Евгения Пайташка.
Цяла нощ зрелостниците изрязвали буквите.
Подариха й на всеки снимка с послание.
Дървеното сандъче, в което поставиха снимките си.

 Абитуриенти от 12 Е  на Хуманитарната гимназия в Пловдив влязоха в тайна завера със съпруга на своята класна Евгения Пайташка, за да я изненадат по изключителен начин. 

"Хайде да отидем на излет в планината", казал мъжът на своята половинка, без да отрони и дума за подготвения план от нейните възпитаници. Пайташка тутакси се съгласила. Какво по-хубаво в съботния ден да  иде с най-близкия си човек сред природата.

Двамата се качили на колата и се отправили към Добростан. Изведнъж пред конната база на селото учителката по биология с изумление видяла целия си клас, който я посрещнал с разноцветни димки и възторжени възгласи.

Учителката буквално онемяла и се просълзила от радост. Втората изненада била в ресторанта, където зрелостниците я посрещнали с песента "Учителко, любима" и с надпис "Госпожо, елате с нас на бала".

Цяла нощ децата изрязваха буквите с голямо старание, за да бъде изненадата им по-ефектна, разкри майки на абитуриентка от 12 Е клас.

Най-много преподавателката се трогнала от дървеното сандъче със снимки на всеки ученик от класа й. На гърба на фотосите имало лично послание към нея. "Благодаря ви, че бяхме едно семейство", написала Франси Петрова, която здраво се готви да кандидатства медицина.

Госпожа Пайташка остана без думи и разбира се, ще дойде на нашия бал, който е на 25 май, издадоха зрелостници. "Решихме да я изненадаме и да прекараме известно време с нея в планината след дългото дистанционно обучение", обясниха те своята оригинална идея.

"Моят прекрасен 12 Е клас. Благодаря", е написала на профила си учителката и е споделила снимки от паметното за нея събитие.

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>