Билков еликсир за мъже: За нормална функция на простатата и силна ерекция

29.03.2021 10:00

Импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Някои могат да бъдат поразени по-рано и други по-късно, но е неизбежно. Ракът на простатата може да засегне мъже в късен стадий на простатит, което не е рядко. Мъжете, които не лекуват простатита и просто живеят по старому, се подлагат на голям риск. Ако човек иска да живее дълго и да се радва на качествена ерекция, той трябва да лекува простатита. Лечението трябва да се започне възможно най-скоро.

Проблемът е, че повечето мъже, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ. Някои вярват, че това състояние не е опасно или се притесняват да се обърнат към лекар и често игнорират болестта. Дори когато мъжът реши да потърси медицинска помощ, болестта вече може да бъде на късен етап, в който започва да се развива злокачествен тумор. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години.

Как да се предпазим с помощта на билките?

Шеста година на българския пазар има революционен продукт на билкова основа, разработен с помощта на медицински специалисти от страната и чужбина, който помага за мъжкото здраве.

Хранителната добавка работи за нормалното функциониране на простатата, намаляване на възпалението, ефективно въздейства дори при хроничния простатит и значително подобрява потентността и продължителността на половия акт.

Мъжете, прилагали терапевтичен прием с , съобщават, че като допълнение са получили удължаване на половия акт и силен прилив на енергия.

Мнението на експертите

Доказани уролози са категорични, че продуктът е забележителен заради многопосочния си подход към проблема. С помощта на този медикамент се постигат феноменални резултати при лечение на мъжката урогенитална система. Казано по-просто, след един курс на лечение от три месеца с този препарат тялото започва да функционира като тялото на 25-годишен мъж.

Дори ако не сте засегнати от простатит, продуктът може да се използва като ефективна превантивна мярка и значително да подобри вашата сексуална активност. Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Поръчайте на промоционална цена от 24 лв. При покупка на 2 и повече опаковки куриерската услуга е Безплатна. Всеки закупил 3 бр. от продукта получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”.

Поръчайте директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на

Други от Здраве

100 нови случая на заразяване с коронавирус, един е починал

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 100, сочат данните на Единния информационен портал, цитирани от БТА. Направени са 2439 теста, което означава

СЗО: Над 1000 са нападенията срещу болници в Украйна при руската инвазия

Световната здравна организация (СЗО) съобщи днес, че е регистрирала 1004 нападения срещу здравни заведения в Украйна по време на руската инвазия - най-големият брой

Рекорден брой деца, ухапани от кърлежи в София

Рекорден брой деца, ухапани от кърлежи през последните дни. За това сигнализират педиатри в София. В едно от столичните лечебни заведения е било доведено 4-годишно дете

Компания на Мъск поставя мозъчни импланти на хора

Компанията на Илън Мъск "Нюралинк" (Neuralink) е получила разрешение от Агенцията на САЩ по храните и лекарствата да започне клинични изследвания, включващи поставянето на мозъчни импланти на хора

108 нови случая на коронавирус, починали са петима

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 108, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 2364 теста, което означава

>