“Левски” си спомни какво е победа, Робърта - какво е гол!

02.12.2020 20:03
Мартин Райнов от “Левски” и Кристиан Гомис от “Локо” (Пд) летят към топката. СНИМКИ: НИКОЛАЙ ЛИТОВ
Насиру Мохамед пада в наказателното поле след леко съприкосновение с Витанов, което доведе до дузпа за “Левски”. С гол от дузпата “сините” биха “Локо” (Пд) в отложен мач от 12-ия кръг на Първа лига.

Славиша Стоянович се завърна с успех над “Локо” (Пд)

“Левски” си спомни какво е да играе и какво е да печели - надви вдъхновения “Локомотив” (Пд), прегазил “Ботев” (Пд) с 6:0 преди дни.

Заради множество заразени “Левски” не бе играл от 1 ноември. А в първенството нямаше победа от 19 септември, като в предишните си 5 мача имаше 4 загуби и един домакински хикс с “Ботев” (Враца).

Славиша Стоянович записа успех при завръщането си начело на “Левски”. Защитникът Патрик-Габриел Галчев дебютира за клуба.

В 16-ата мин гол на “сините” бе правилно отменен - Найджъл Робърта прати топката в мрежата, но преди това Насиру бе играл с ръка преди паса, което бе маркирано от съдията Валентин Железов.

В 35-ата мин Робърта изведе “Левски” напред от дузпа. Преди това Насиру пресече пас на Цветанов, преодоля Алмейда и след леко съприкосновение с Витанов падна в наказателното поле.

От дузпата Робърта отбеляза първия си гол за сезона - не бе вкарвал от над 5 месеца.

“Локо” имаше един златен шанс в 69-ата мин - след центриране на Умарбаев Гомис стреля с глава, но топката мина покрай дясната греда.

“Супер е, че спечелихме на фона на всички проблеми”, заяви треньорът на “Левски” Славиша Стоянович.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>