Известен водещ към Гърневски: Бог да е с теб, Спасе!

29.11.2020 09:30 24 часа Пловдив онлайн
Златко Павлов

Златко Павлов, който беше между живота и смъртта, окуражава бившия кмет

Емблематичният водещ на церемонии, пламенен рецитатор и преди всичко човек - Златко Павлов, излезе с трогателно обръщение към Спас Гърневски.

Депутатът от ГЕРБ от дни е в болница на системи с коронавирус. Павлов, който изключително тежко пребори заразата, дава кураж и надежда на бившия кмет. Преди ден Гърневски разказа, че е с пневмония, има температура и придружаващи заболявания. Но обясни, че лекарите в "Пълмед", където е той, се грижат за всички добре.
Последва лавина от негативни коментари по адрес на депутата, други му пожелават бързо оздравяване. Сред тях е и Златко Павлов. Ето какво пише той до Гърневски!

"Спасе, приятелю, от цялото си сърце и душа ти пожелавам пълно Оздравяване и бързо Възстановяване!
И аз бях с КОВИД, след 9 дни ДОМАШНО лечение ме приеха в ТРАНСПОРТНА БОЛНИЦА в ПЛОВДИВ. Скенерът показа двустранна бронхопневмония, вдигнах температура 39,4 следобед, нямах сили да отида до чешмата да си намокря устните. Ситуацията ми беше 75 - 78. През нощта кислородът ми падна на 40 - 50. Свалиха ме в интензивното и ме подготвиха за интубация.
С брат ми, който е лекар невролог и директор на болницата, говорихме по телефона и не бяхме сигурни,дали ще се чуем пак.
ГОСПОД МЕ СПАСИ! И БЕЗРЕЗЕРВНАТА МИ ВЯРА В НЕГО!
И ЛЕКАРИТЕ - АНГЕЛИТЕ В БЯЛО, В ЛИЦЕТО НА ДОКТОР ЕМИЛ ТИХОЛОВ, КОЙТО В КРИТИЧНАТА НОЩ НЕОТЛЪЧНО БЕШЕ ДО МЕН НА ДРУГОТО ЛЕГЛО.
14 ДНИ ИЗКАРАХ В ИНТЕНЗИВНОТО ОТДЕЛЕНИЕ, ОТ КОИТО 12 С КИСЛОРОДНА МАСКА.
Вече съм вкъщи и съм добре, на силни лекарства и се надявам, че лошото е зад гърба ми.
Спасе, Приятелю, подробно ти описах моето състояние не да се "жалвам ", а да разбереш, че Бог е любящ и всесилен!
Вярвай БЕЗРЕЗЕРВНО в НЕГО, повтаряй си Божията молитва "Отче наш" поне 5 пъти на денонощие и Благодари и Вярвай, че с всяка секунда се доближаваш до оздравяването и Живот! Нито за миг не допускай страха, безпокойството или гнева да те завладее, те са от сатаната! Допуснеш ли ги, положението става НЕПРЕДСКАЗУЕМО.
Ще се моля за теб!
И ти си помагай с Вяра, Надежда и Любов и Молитви и Благодарност!
Знам, че си много емоционален, но в случая това може да ти попречи.
Не се ядосвай на бездуховните, нисши първосигнални примати, които до вчера сервилничеха и ти се подмазваха, а ДНЕС не разбират, че си в беда и не проявяват Човешкото Християнско Милосърдие!!!
Знам, Вярвам, че ще Оздравееш !
Ти си силен дух и Мъжага !
Прегръщам те сърдечно и БРАТСКИ!
БОГ С ТЕБ!!!!

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>