Зоуи Дешанел се бори с Меган Фокс за сърцето на най-добрия си приятел в “Кое е това момиче”

26.10.2020 17:42
Меган Фокс и Зоуи Дешанел в "Кое е това момиче"

Учителката Джеси Дей е млада жена, която се прибира вкъщи и заварва гаджето си с друга в леглото. Без да се замисли, решава да го напусне. Но тъй като живеят заедно, трябва да си намери нова квартира. Съдбата я отвежда до апартамент с трима мъже - бармана Ник, сваляча Шмит и атлетичния Коуч, който по-късно ще се изнесе и на негово място ще дойде чувствителният Уинстън.

Така започна първият сезон на сериала “Кое е това момиче”. С времето Джесика Дей имаше най-различни комични преживявания заедно със съквартирантите си, като дори се влюби в най-добрия си приятел Ник. Макар че имаха кратка връзка, двамата се разделиха.

В шестия сезон, който се излъчва в събота и неделя от 9 ч по “Би Ти Ви Комеди”, Джес, както я наричат приятелите, се опитва да забрави чувствата си към Ник. За това си има сериозна причина - той излиза с красивата Рейгън. Дей ще признае, че все още го обича, в края на сезона, чудейки се дали това няма да я нарани повече от мълчанието.

Нейната роля играе актрисата Зоуи Дешанел. Занаятът се предава по наследство в семейството ѝ. Баща ѝ е режисьорът и оператор Кейлъб Дешанел, а майка ѝ е актрисата Мери Джо Дешанел. Сестра ѝ Емили влиза в кожата на главния персонаж в сериала “Кости” - този на доктор Темперънс Бренан. Зоуи е популярна и с образа на Съмър от филма “500 мига от любовта”, в който си партнира с Джоузеф Гордън-Левит.

В “Кое е това момиче” Дешанел е влюбена в бармана Ник, който вече е на път към големия си пробив - да издаде първата си книга. В неговия образ се превъплъщава Джейк Джонсън, участвал в “Джурасик свят” и “Нека сме ченгета”.

Макар че в сериала той и Дешанел са ту във връзка, ту са само приятели, тръгват слухове, че извън снимачната площадка нямат никакви допирни точки и едва се понасят. Според тях Джонсън подценявал таланта на екранната си партньорка, а тя се оплаквала, че той завижда на заплащането ѝ.

Дали наистина е било така, едва ли някой от двамата ще признае, макар че многократно са казвали колко са щастливи от избора на актьорски състав в сериала. На малкия екран изглеждат повече от близки.

Но дали Джес и Ник ще се съберат, след като между тях е красавицата Рейгън? В нейния образ влиза Меган Фокс, която преди няколко седмици бе и в България за снимките на филма Till Death. “Не мисля, че на някого ще му хареса Рейгън да отнеме Ник от Джес. Затова не смятам, че така ще свърши сезонът”, казва Фокс.

И най-вероятно е права, защото нейното име не фигурира сред актьорския състав в последния 7-и сезон на сериала, който бе излъчен в Америка през 2018 г.

Други от Оживление

Телешки скалопини с богат винен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен

Георги Георгиев, който подрежда с кауза София

“Да подредим града с Георги Георгиев” - ето така общува със софиянци председателят на СОС Георги Георгиев. Той направи подкаст, в който разказва за всичко - от това как да помогнем на децата със

Силвия Лулчева и Васил Бинев участват във втория филм на Яна Титова – “Диада”

В главната роля във втория филм на Яна Титова - “Диада”, е 19-годишната актриса Маргарита Стойкова, позната от сериала “Татковци”. Тя играе Дида, която е на 16 години и живее в малък град

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан, съобщи АФП. Да се работи в киноиндустрията е мечта, която все по-често се превръща в кошмар във Франция

Евелин Костова на 30: Влизам в новото ниво с много мечти, малко планове и с верни приятели

Актрисата Евелин Костова отпразнува 30-годишнината си, обградена от любимите си хора. За това сподели самата тя в инстаграм профила си, като сподели снимки със семейството си

>