Шеф в ЦСКА обяви боса на “Локо” (Пд) за “палячо”. Той: Раснали са в дупки

28.09.2020 19:51
Капитанът на “Локо” (Пд) Димитър Илиев прегръща триумфиращия Момчил Цветанов след второто попадение във вратата на гостите от ЦСКА. СНИМКА: САЙТ НА “ЛОКО” (ПД)

Поредна словесна престрелка с реплики, които по никакъв начин не подхождат на ранга им на ръководни фигури във водещи български футболни клубове, се разрази след мача “Локо” (Пд) - ЦСКА. На “Лаута” домакините биха с 2:1.

На излизане от стадиона генералният мениджър на “червените” Стойчо Стоилов обяви по адрес на собственика на “бяло-черните” Христо Крушарски: “Палячо! Омръзна ми от този палячо!”

“Вярно съм палячо, защото съм запалянко. Един запалянко трябва да изразява емоцията си тук, а не при жена си в кревата. Наслушал съм се на такива думи - “селянин”, “гражданин”. Аз съм от Говедарци, надморска височина 1200 м. Оттам мирогледът е малко по-широк. Виждаш надалече.

Не съм като тези - раснали в дупки, които си мислят, че всичко се върти само около тях и не знаят накъде да погледнат. Те са злобни хора. Ако бяха ме победили, щях да отида и да им стисна ръката. Единствено Пламен Марков го направи”, бе отговорът на Крушарски.

Собственикът на “Локо” коментира в типичния си екстравагантен стил и действията на главния рефер Николай Йорданов.

“Съдията направи това, което трябваше, което му беше поръчано. Сигурно някой от горе му нарежда. Има такива извънземни сили - нареждат”, заяви Крушарски.

Да напрежение се стигна и между агитката на “Локо” и вратаря на ЦСКА Густаво Бусато. След края на мача бразилецът започна да дразни феновете, което доведе до нацелването му с камък, долетял от сектора.

Заради това и други провинения “Локо” бе глобен с 3500 лв. Прегрешенията на “червените” фенове излизат 6300 лв. на клуба.

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>