Жената котка идва на помощ на най-популярната момичешка група

28.09.2020 16:20

Те са надарени със свръхвъзможности, умеят да побеждават злодеите, но знаят и как да си учат уроците. Те са супергероините - най-популярната момичешка група от света на комиксите, на които им предстои нова порция тв приключения в анимационния сериал DC Super Hero Girls по Cartoon Network.

Най-голямата им суперсила със сигурност е приятелството. Те всеки ден трябва да се изправят не само срещу разбитите сърца, но и срещу опасностите в града, докато крият факта, че са супергерои. Освен това не трябва да забравят и за вечерния си час.

Всъщност поредицата представя съдбата на популярните супергероини Уъндър Уоман, Супергърл, Бъмбълби, Батгърл, Затани и Грийн Лентърн, но в тийнейджърския им период, докато учат в гимназията на Метрополис.
В тази трудна подрастваща възраст не е ясно какво е по-сложно за тях: да преживеят трудностите от израстването в местната гимназия, докато крият своите суперсили, или да се борят за безопасността на града, докато спазват вечерния си час.

В новите епизоди Супергърл ще трябва да се изправи срещу последствията от изтощителната битка с Лайвуайър. Междувременно Кара ще получи странна задача по икономика. Тя ще трябва да се грижи за яйце заедно с друг ученик през уикенда, но до какво ли ще доведе тази ситуация? Приятелите ще се нуждаят и от помощта на Жената котка, за да получат Книгата на вечността, а това ще бъде изключително трудна задача. 

Cartoon Network е обичан от всички деца канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата на телевизията представя теми, които са близки до децата - хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6-12 години и чрез разнообразното си съдържание се опитва да ги предизвиква да бъдат самите себе си.

Филмите там обикновено са построени върху структурата на приказката - има добри и лоши герои, които влизат в сблъсък, за да разрешат конкретна кауза, но в крайна сметка доброто винаги побеждава.
Сред филмите по детската телевизия са анимационни комедии като “Невероятният свят на Гъмбол”, “Време за приключения”, “Парк шоу”, “Кларънс”, “Стивън Вселенски”, “Ние, мечоците”, както и превърналите се в класика екшън поредици “Бен 10: Омнивърс” и “Малки титани: В готовност!”.

От старта си като паневропейски канал през 1993 г. до момента Cartoon Network вече се излъчва в Европа, Средния изток и Африка. Разпространява се на 19 езика и е гледан в над 142 милиона домакинства в над 70 държави. Cartoon Network е марка на компанията Turner, която е част от Warner Media.

Новите епизоди на DC Super Hero Girls се излъчват всеки делник от 18 ч.

Други от Справочник

На 31 май рожден ден имат

Веселин Тодоров, изпълнителен директор на СИЕЛА НОРМА АД, член на УС на КРИБ Даниела Росенова, съдия в Софийския апелативен съд Д-р Стефан Стоилов, завеждащ отделение по детска коремна хирургия в

На 26 май рожден ден имат

Георги Георгиев, председател на СОС Нешка Робева, треньор по художествена гимнастика, създател и хореограф на танцова трупа “Нешанъл арт” Емил Радев, евродепутат, зам

На 25 май рожден ден имат

Петър Стоянов, президент на България (1997-2001), бивш председател на СДС Калин Сърменов, актьор, директор на Сатиричен театър “Алеко Константинов” Антон Сираков, адвокат Методи Савов, алпинист

Утре преди обед слънце и до 27 градуса, после дъжд и гръмотевици

През нощта над по-голямата част от България ще бъде предимно ясно и почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Утре преди обяд ще бъде предимно слънчево

Топло и слънчево днес, в Пловдив до 25 градуса

Слънчев празничен 24 май очаква Пловдив, като максималните температури ще стигнат 25 градуса. След обяд ще се развива купеста, в Източна България и планинските райони

>