Халф на “Левски” може да се върне в Азербайджан

25.09.2020 22:44
Симеон Славчев

Халфът на “Левски” Симеон Славчев може да се завърне във футболния елит на Азербайджан, където рита сезон и половина за “Карабах”.

Информацията е на azerisport.com. Според нея навършилият в петък 27 години опорен полузащитник е попаднал в сферата на интереси на клуб от Висшата лига на бившата съветска република.

Въпросният отбор бил направил предложение на Славчев и в края на миналата година, когато станало ясно, че той ще си тръгне от “Карабах” като свободен агент.

Тогава обаче националът предпочете офертата на “Левски”. Халфът подписа със “сините” до лятото на 2022 г.

Сега предвид икономиите заради финансовата криза може да се стигне до бърза раздяла между “Левски” и Славчев, ако той приеме да се върне в Азербайджан.

В същото време стана ясно, че феновете на “Левски” са изкупили билетите за гостуването на “Ботев” (Пловдив) за няколко часа.

От “жълто-черния” клуб бяха отпуснали общо 225 пропуска за запалянковци на “сините” за двубоя, който ще се играе в събота от 21 часа на терена в квартал “Коматево”.

“Уважаеми привърженици, билетите за гостуването на “Ботев” (Пловдив) от 7-ия кръг са изчерпани.

Талоните бяха разпродадени за няколко часа, след като бяха пуснати в продажба в официалния магазин на “Левски” на стадион “Георги Аспарухов”.

Очаква се в деня на мача на касата пред сектора за гости на спортен комплекс “Ботев 1912” в “Коматево” да бъде пусната допълнителна ограничена бройка за “сините” привърженици”, написаха в съобщение от ръководството на столичния гранд.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>