Христо Сираков си отиде след тежък инсулт (Обзор)

22.09.2020 23:00
Христо Сираков си отиде на 64-годишна възраст.
С Любен Дилов-син
С бившата манекенка Ирен Онтева, от която има син. СНИМКИ: ВЛАДИМИР СТОЯНОВ И ПЛАМЕН КОДРОВ

Един от издателите на “Плейбой” е изкарал  коронавирус преди няколко месеца

Бизнесменът Христо Сираков почина вчера в столична болница. Един от издателите на списание “Плейбой” и съорганизатор на конкурса “Мис Плеймейт” претърпя тежък инсулт преди няколко дни, след който се наложи и операция. Преди няколко месеца той бе повален от коронавирус, но тогава успя да го пребори.

Новината за кончината му бе съобщена от екипа на мъжкото списание. В него се казва: “С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството и близките му. Светъл път, Христо!”.

64-годишният Сираков бе издател на “Плейбой” заедно с Любен Дилов-син и Борис Гълъбов. В тандем тримата организират и конкурса “Мис Плеймейт” през последните няколко години.

Христо Сираков е роден в София, бил едва 3-годишен, когато родителите му се развеждат. Отглежда го майка му Здравка, която работи като зъболекар. Но винаги е поддържал здрава връзка и с баща си - Христо Сираков, който бил представител на френска авиокомпания. В София бъдещият издател завършва френската гимназия, където се радва на голяма популярност и е сред най-харесваните момчета. След това продължава образованието си в Париж. От първата си жена, бившата манекенка Мария Бешлиева има доведена дъщеря - Деница, за която твърдеше, че е отгледал и обича като своя собствена. С майката се събират, когато детето е на 11 г. и заживяват в Италия през 1990 г.

Христо Сираков

е на 42-годишна

възраст, когато

се ражда

дъщеря им

Ана-Мария. Момиченцето се появява на бял свят в София и има здравословни проблеми. Налага се смяна на кръвта, а днес тя вече е красива млада жена, която в средата на август навърши 22 години. След раздялата на Сираков и Мария Бешлиева, бившата манекенка и двете момичета остават да живеят и учат във Флоренция.

Проблеми след раждането си има и Кристиян, синът на Христо Сираков от връзката му с Ирен Онтева. Той се ражда в осмия месец и се налага няколко седмици да остане в кувьоз. Вече 15-годишното момче винаги е поддържало прекрасни отношения със своята полусестра.

Христо Сираков се гордееше, че е успял да запази чудесни отношения с бившите си жени, те пък от своя страна също били близки помежду си.

Заради познанствата му и по-близките отношения с манекенки, риалити звезди и плеймейтки медиите у нас го кръстиха

Ицо Стоте

манекенки.

Той обаче не

харесваше

този прякор

и категорично отказваше да го коментира.

Наричаха го бохем и обичаше да бъде заобиколен от красиви жени, без да изпада в излишни подробности какви точно са отношенията му с поредната хубавица, с която фотографи го улавят на светско събитие.

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>